FSM Köprüsü Bayram da Hazır

Gündem 22.07.2019 - 10:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1938+ kez okundu.
 

FSM Köprüsü Bayram da Hazır

27 Haziran'da başlayan asfalt yenileme çalışmaları, tüm hızıyla sürüyor.
EDİRNE İSTİKAMETİNDE ÇALIŞMALAR GECE BAŞLADI Ankara istikametindeki çalışmaların 17 günde tamamlanmasının ardından Edirne istikametindeki çalışmalar, geçtiğimiz pazar gecesi start aldı.   ESKİ ASFALT KAZINDI   Çalışmalarda eski asfalt kaldırıldı. Eski asfalt kazındı, ortaya çıkan metal kumlanarak pastan arındırılıyor, ardından iki ayrı izolasyon malzemesiyle boyandı.   KURBAN BAYRAMI'NA KADAR TAMAMLANACAK   Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, FSM Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmalarının Kurban Bayramı’na kadar tamamlanacağını ve köprünün tam kapasiteyle İstanbul halkının hizmetine açılacağını söyledi. Çalışmalarda gelinen son durum ise drone ile havadan görüntülendi.    
27 Haziran'da başlayan asfalt yenileme çalışmaları, tüm hızıyla sürüyor.

EDİRNE İSTİKAMETİNDE ÇALIŞMALAR GECE BAŞLADI

Ankara istikametindeki çalışmaların 17 günde tamamlanmasının ardından Edirne istikametindeki çalışmalar, geçtiğimiz pazar gecesi start aldı.

 

ESKİ ASFALT KAZINDI

 

Çalışmalarda eski asfalt kaldırıldı. Eski asfalt kazındı, ortaya çıkan metal kumlanarak pastan arındırılıyor, ardından iki ayrı izolasyon malzemesiyle boyandı.

 

KURBAN BAYRAMI'NA KADAR TAMAMLANACAK

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, FSM Köprüsü'ndeki bakım ve onarım çalışmalarının Kurban Bayramı’na kadar tamamlanacağını ve köprünün tam kapasiteyle İstanbul halkının hizmetine açılacağını söyledi. Çalışmalarda gelinen son durum ise drone ile havadan görüntülendi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.