ERTAN KARA:''GÖREV ALMAK İÇİN TALEBİM OLMADI''

Siyaset 20.09.2020 - 18:07, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2346+ kez okundu.
 

ERTAN KARA:''GÖREV ALMAK İÇİN TALEBİM OLMADI''

Hiçbir şekilde teşkilatta yönetimde görev almam konusunda şahsımın bir talebi olmamıştır herhangi bir başvurum veya çalışma içerisinde bulunmadım.
Önceki dönem Ak Parti Gebze gençlik kolları başkanı Genç iş insanı Ertan Kara Gebze ilçe yönetimine neden girmediğine ilişkin bir açıklama yaptı   ERTAN KARA YAPTIĞI AÇIKLAMADA: ''Şahsıma siyasette bulunan partimizin çeşitli kademelerinde görev yapan daha önce birlikte yol yürüdüğümüz aktif olan olmayan ve Ailem içinden Gelen telefon ve ilgi alaka münasebeti ile bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım. Telefonuna bakamadığım değerli teşkilatlırımızdan haklarını helal etmelerini rica ediyorum.. İlçe başkanı ismi açıklanan sn. Recep Kaya  Benim için çok kıymetli olan bir büyüğümdür şahsım ve ailem ile olan samimi hukuku pahabiçilmez bir kıymet çerçevesindedir. Hiçbir şekilde teşkilatta yönetimde görev almam konusunda şahsımın bir talebi olmamıştır herhangi bir başvurum veya çalışma içerisinde bulunmadım. Aktif görevimin olmaması yapacağım çalışmalara ve teşkilatlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda olmam gereken yerlerden geri kalmama bir sebep olmayacağı ile beraber... Başkan ım Sn. Recep KAYA ve beraberindeki yönetimimize hayırlı olmasını en iyi en heycanlı projeler ile gebze halkının buluşturuluyo olmasını temenni ederim. Şahsıma Aktif görev almayı yakıştıran büyük küçük tüm dostlarıma saygı hürmet ve sevgilerimi sunarım. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun.''dedi.    
Hiçbir şekilde teşkilatta yönetimde görev almam konusunda şahsımın bir talebi olmamıştır herhangi bir başvurum veya çalışma içerisinde bulunmadım.

Önceki dönem Ak Parti Gebze gençlik kolları başkanı Genç iş insanı Ertan Kara Gebze ilçe yönetimine neden girmediğine ilişkin bir açıklama yaptı

 

ERTAN KARA YAPTIĞI AÇIKLAMADA:

''Şahsıma siyasette bulunan partimizin çeşitli kademelerinde görev yapan daha önce birlikte yol yürüdüğümüz aktif olan olmayan ve Ailem içinden Gelen telefon ve ilgi alaka münasebeti ile bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım.
Telefonuna bakamadığım değerli teşkilatlırımızdan haklarını helal etmelerini rica ediyorum..



İlçe başkanı ismi açıklanan sn. Recep Kaya

 Benim için çok kıymetli olan bir büyüğümdür şahsım ve ailem ile olan samimi hukuku pahabiçilmez bir kıymet çerçevesindedir.
Hiçbir şekilde teşkilatta yönetimde görev almam konusunda şahsımın bir talebi olmamıştır herhangi bir başvurum veya çalışma içerisinde bulunmadım. Aktif görevimin olmaması yapacağım çalışmalara ve teşkilatlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda olmam gereken yerlerden geri kalmama bir sebep olmayacağı ile beraber...

Başkan ım Sn. Recep KAYA ve beraberindeki yönetimimize hayırlı olmasını en iyi en heycanlı projeler ile gebze halkının buluşturuluyo olmasını temenni ederim.
Şahsıma Aktif görev almayı yakıştıran büyük küçük tüm dostlarıma saygı hürmet ve sevgilerimi sunarım.

Allah Yar ve Yardımcımız Olsun.''dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.