Erken Emeklilik Yok

Siyaset 16.11.2019 - 21:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2318+ kez okundu.
 

Erken Emeklilik Yok

EYT konusunda gelen taleplere İstanbul'dan yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin zararına olan bir konuya asla evet demeyeceğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sosyal Güvenlik Kurumu Topkapı kampüsünde düzenlenen, sosyal güvenlik merkezleri toplu açılış töreninde kameralar karşısına geçti. Gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT konusunda gelen taleplere çok net ifadelerle cevap verdi. "SEÇİM KAYBETSEK DE YOKUM" Erdoğan, "Tutturmuşlar EYT, İskandinav ülkeleri bu sistemle battı. Milletimizin zararına olan bir şeye yokum. Seçim kaybetsek de yokum. Bizim ülkenin başına da bu erken emekliliği dolayanlar maalesef bunun bedelini ödeyecekler ve ödediler. Niçin erken emeklilik? Bırakalım; ne zaman emekli olması gerekiyorsa o zaman emekli olsun ve parasını da en güzel şekliyle alsın. " dedi.
EYT konusunda gelen taleplere İstanbul'dan yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletin zararına olan bir konuya asla evet demeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sosyal Güvenlik Kurumu Topkapı kampüsünde düzenlenen, sosyal güvenlik merkezleri toplu açılış töreninde kameralar karşısına geçti.

Gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT konusunda gelen taleplere çok net ifadelerle cevap verdi.

"SEÇİM KAYBETSEK DE YOKUM"

Erdoğan, "Tutturmuşlar EYT, İskandinav ülkeleri bu sistemle battı. Milletimizin zararına olan bir şeye yokum. Seçim kaybetsek de yokum.

Bizim ülkenin başına da bu erken emekliliği dolayanlar maalesef bunun bedelini ödeyecekler ve ödediler.

Niçin erken emeklilik? Bırakalım; ne zaman emekli olması gerekiyorsa o zaman emekli olsun ve parasını da en güzel şekliyle alsın. " dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.