ERBAKAN KOCAELİ'YE GELİYOR

41 Kocaeli 21.05.2019 - 10:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2429+ kez okundu.
 

ERBAKAN KOCAELİ'YE GELİYOR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 25 Mayıs Cumartesi günü Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ve yönetimi tarafından düzenlenecek olan iftara katılmak için Kocaeli’ye gelecek.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 25 Mayıs Cumartesi günü Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ve yönetimi tarafından düzenlenecek olan iftara katılmak için Kocaeli’ye gelecek.   İl binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Aras, “Artık iktidar gemisi su almaktadır. Geminin suyunu boşaltmak için harcanan çabalarda nafiledir. Eninde sonunda bu işin sonu yeni bir iktidardır. Ve bu yeni iktidarda, Yeniden Refah iktidarıdır.   Genel başkanımız, ülkemizin neresine gitse yer yerinden oynuyor. Millet bu genç lideri bağrına basıyor. Bu sevgi Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapacak, böylelikle ülke tarihin en genç cumhurbaşkanı Erbakan olacaktır” ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 25 Mayıs Cumartesi günü Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ve yönetimi tarafından düzenlenecek olan iftara katılmak için Kocaeli’ye gelecek.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 25 Mayıs Cumartesi günü Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ve yönetimi tarafından düzenlenecek olan iftara katılmak için Kocaeli’ye gelecek.

 

İl binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Aras, “Artık iktidar gemisi su almaktadır. Geminin suyunu boşaltmak için harcanan çabalarda nafiledir. Eninde sonunda bu işin sonu yeni bir iktidardır. Ve bu yeni iktidarda, Yeniden Refah iktidarıdır.

 

Genel başkanımız, ülkemizin neresine gitse yer yerinden oynuyor. Millet bu genç lideri bağrına basıyor. Bu sevgi Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapacak, böylelikle ülke tarihin en genç cumhurbaşkanı Erbakan olacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.