ENGİN KILIÇ'TAN 17 AĞUSTOS MESAJI

Gebze 17.08.2019 - 18:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2111+ kez okundu.
 

ENGİN KILIÇ'TAN 17 AĞUSTOS MESAJI

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç 17 Agustos Depremiyle ilgili basın açıklaması yaptı.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç 17 Agustos Depremiyle ilgili basın açıklaması yaptı.   Açıklamasında Kılıç; Binlerce vatandaşımızı toprağa verdiğimiz 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden tam 20 yıl geçmesine rağmen acımız ve üzüntümüz hala taptazedir.   Yaşadığımız bu büyük felaketten önemli dersler çıkarılması gerekmektedir. ülkemizin deprem kuşağı üzerinde olması, depremle yaşamayı öğrenmemizi ve olası depremlere her an hazırlıklı olmamızı gerektiriyor. Her an deprem olacakmış gibi afetlerin gerçekleşebilme ihtimali ile tedbirli ve bilinçli olmak zorundayız.    Unutulmamalıdır ki, doğal afetler bütünüyle önlenemez fakat alınacak önlemler bundan en az zarar ile kurtulmamızı sağlar. Yapılan eğitimler ve etkinliklerle halkımızın bilinçlenmesi, depreme karşı daha dayanıklı yapılar yapılması, deprem olduğunda da, toplumun bilinçli bir şekilde ve dayanışma içinde hareket etmesi çok önemlidir.   Başta deprem felaketi olmak üzere, ülkemizde sık sık yaşanan doğal afetlere karşı hazırlıklı olmalıyız. Gebze’mize erken uyarı sistemi olan Deprem Simülasyon Merkez’i ile çok acil bir şekilde tam tertibatlı  Deprem toplanma merkezi kazandırılmalıdır.   17 Ağustos 1999 başta olmak üzere, tüm depremlerde hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.   Allah milletimizi görünür, görünmez bütün musibetlerden korusun. Depremden değil, kayıtsızlık, kararsızlık ve hazırlıksızlıktan korkmalıyız. Dedi.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç 17 Agustos Depremiyle ilgili basın açıklaması yaptı.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç 17 Agustos Depremiyle ilgili basın açıklaması yaptı.

 

Açıklamasında Kılıç; Binlerce vatandaşımızı toprağa verdiğimiz 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden tam 20 yıl geçmesine rağmen acımız ve üzüntümüz hala taptazedir.

 

Yaşadığımız bu büyük felaketten önemli dersler çıkarılması gerekmektedir. ülkemizin deprem kuşağı üzerinde olması, depremle yaşamayı öğrenmemizi ve olası depremlere her an hazırlıklı olmamızı gerektiriyor. Her an deprem olacakmış gibi afetlerin gerçekleşebilme ihtimali ile tedbirli ve bilinçli olmak zorundayız.

 

 Unutulmamalıdır ki, doğal afetler bütünüyle önlenemez fakat alınacak önlemler bundan en az zarar ile kurtulmamızı sağlar. Yapılan eğitimler ve etkinliklerle halkımızın bilinçlenmesi, depreme karşı daha dayanıklı yapılar yapılması, deprem olduğunda da, toplumun bilinçli bir şekilde ve dayanışma içinde hareket etmesi çok önemlidir.

 

Başta deprem felaketi olmak üzere, ülkemizde sık sık yaşanan doğal afetlere karşı hazırlıklı olmalıyız. Gebze’mize erken uyarı sistemi olan Deprem Simülasyon Merkez’i ile çok acil bir şekilde tam tertibatlı  Deprem toplanma merkezi kazandırılmalıdır.

 

17 Ağustos 1999 başta olmak üzere, tüm depremlerde hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

 

Allah milletimizi görünür, görünmez bütün musibetlerden korusun. Depremden değil, kayıtsızlık, kararsızlık ve hazırlıksızlıktan korkmalıyız. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.