EMEP'ten Türk-İş Kocaeli Bölge Temsilciliğine ziyaret

Gebze 31.10.2018 - 19:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1853+ kez okundu.
 

EMEP'ten Türk-İş Kocaeli Bölge Temsilciliğine ziyaret

Emek Partisi Kocaeli İl Örgütü, Türk-İş Bölge Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve işçilerin bu krize karşı nasıl yan yana geleceğini konuşuldu.
'İŞÇİLER BİRLEŞTİRİR' Türk-İş Kocaeli Bölge Temsilciliğini ziyaret ederek krizin faturasının emekçilere yıkılmasına karşı mücadele ihtiyacını ifade eden ve görüşlerini belirten Emek Partisi (EMEP) heyetinde il başkanı Arzu Erkan, eski il başkanı Güner Kizir ve İzmit ilçe başkanı Reyhan Başaran yer aldı. Ekonomik krize karşı emek ve meslek örgütleri ile demokrasi güçlerinin birlikte ve ortak mücadelesinin önemine vurgu yağıldığı görüşmede, işçilerin krizi kabul etmeyerek kendi talepleri etrafında bütün bir kesimi birleştirebileceği vurgulandı.    'ASGARİ ÜCRET 2000 LİRA OLMALI'   Türk-İş Kocaeli Bölge Temsilcisi ve Türk Metal Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız ise, ekonominin içinde bulunduğu durumun gözle görülür bir şekilde açık olduğunu belirti. Emekçilerin her geçen gün alım gücünün düştüğüne dikkat çeken Yıldız, asgari ücretin vakit kaybetmeden 2000 liraya yükseltilmesini, Aralık ayı sonu itibariyle de daha yaşanabilir bir seviyeye çıkartılması gerektiğini belirtti.    Yıldız, EMEP'in sunduğu dosyayı genel merkezleriyle de paylaşacağını ifade etti.
Emek Partisi Kocaeli İl Örgütü, Türk-İş Bölge Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve işçilerin bu krize karşı nasıl yan yana geleceğini konuşuldu.
'İŞÇİLER BİRLEŞTİRİR'
Türk-İş Kocaeli Bölge Temsilciliğini ziyaret ederek krizin faturasının emekçilere yıkılmasına karşı mücadele ihtiyacını ifade eden ve görüşlerini belirten Emek Partisi (EMEP) heyetinde il başkanı Arzu Erkan, eski il başkanı Güner Kizir ve İzmit ilçe başkanı Reyhan Başaran yer aldı. Ekonomik krize karşı emek ve meslek örgütleri ile demokrasi güçlerinin birlikte ve ortak mücadelesinin önemine vurgu yağıldığı görüşmede, işçilerin krizi kabul etmeyerek kendi talepleri etrafında bütün bir kesimi birleştirebileceği vurgulandı. 
 
'ASGARİ ÜCRET 2000 LİRA OLMALI'  
Türk-İş Kocaeli Bölge Temsilcisi ve Türk Metal Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız ise, ekonominin içinde bulunduğu durumun gözle görülür bir şekilde açık olduğunu belirti. Emekçilerin her geçen gün alım gücünün düştüğüne dikkat çeken Yıldız, asgari ücretin vakit kaybetmeden 2000 liraya yükseltilmesini, Aralık ayı sonu itibariyle de daha yaşanabilir bir seviyeye çıkartılması gerektiğini belirtti. 
 
Yıldız, EMEP'in sunduğu dosyayı genel merkezleriyle de paylaşacağını ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.