Dışişleri Uyardı: Vururuz!

Gündem 01.07.2019 - 09:48, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2392+ kez okundu.
 

Dışişleri Uyardı: Vururuz!

6 Türk vatandaşının bırakılmaması halinde Hafter unsurlarının meşru hedef haline geleceği belirtildi.
Trablus saldırısıyla hezimet yaşayan ABD destekli darbeci Halife Hafter grubu, Türkiye'yi tehdit eden bir mesaj yayınladı. Bu mesaj sonrası Libya'da 6 Türk vatandaşı alıkonuldu.   Dışişleri Bakanlığı, bütün bu yaşanan gelişmelere sessiz kalınmayacağının sinyalini net bir şekilde verdi.   SERT YANIT   Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Libya'da Hafter'e bağlı illegal milis güçler tarafından altı vatandaşımızın alıkonulması, haydutluk ve korsanlık niteliğinde bir eylemdir. Vatandaşlarımızın derhal serbest bırakılmalarını bekliyoruz. Aksi takdirde Hafter unsurları meşru hedef haline gelecektir." ifadelerine yer verildi.
6 Türk vatandaşının bırakılmaması halinde Hafter unsurlarının meşru hedef haline geleceği belirtildi.

Trablus saldırısıyla hezimet yaşayan ABD destekli darbeci Halife Hafter grubu, Türkiye'yi tehdit eden bir mesaj yayınladı. Bu mesaj sonrası Libya'da 6 Türk vatandaşı alıkonuldu.

 

Dışişleri Bakanlığı, bütün bu yaşanan gelişmelere sessiz kalınmayacağının sinyalini net bir şekilde verdi.

 

SERT YANIT

 

Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Libya'da Hafter'e bağlı illegal milis güçler tarafından altı vatandaşımızın alıkonulması, haydutluk ve korsanlık niteliğinde bir eylemdir. Vatandaşlarımızın derhal serbest bırakılmalarını bekliyoruz. Aksi takdirde Hafter unsurları meşru hedef haline gelecektir." ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.