Diovası'nda bariyere çarpan cipin sürücüsü yaralandı

3.Sayfa 15.09.2021 - 16:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3239+ kez okundu.
 

Diovası'nda bariyere çarpan cipin sürücüsü yaralandı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bariyere çarpan cipin sürücüsü hastaneye kaldırıldı.
D-100 karayolu İzocam üst geçidi mevkisinde 34 BB 7298 plakalı cipin sürücüsü Bahar B. (66) direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere çarptı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Bahar B'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle bölgede ulaşım bir süre aksadı.
KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bariyere çarpan cipin sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

D-100 karayolu İzocam üst geçidi mevkisinde 34 BB 7298 plakalı cipin sürücüsü Bahar B. (66) direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere çarptı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Bahar B'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle bölgede ulaşım bir süre aksadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.