DİLOVASI BELEDİYESİNDEN KAÇAK ET DENETİMİ

Dilovası 27.01.2020 - 10:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2517+ kez okundu.
 

DİLOVASI BELEDİYESİNDEN KAÇAK ET DENETİMİ

Dilovası Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçe genelinde kasap ve et satışı yapan yerleri denetledi.
Dilovası Belediyesi Zabıta ekipleri son zamanlarda artan şikâyetler üzerine ilçe genelinde ki kasap ve et satışı yapan işyerlerini denetledi.     Gelen şikâyetler üzerine yapılan denetimlerde kırmızı et, beyaz et, köfte harçları gibi ürünleri denetleyen zabıta ekipleri 9207 ruhsat kontrolleri kırmızı etlerin menşei mühürleri.     Dezenfeksiyon ve sağlık raporları inceledi. Özellikle beyaz etlerde SKT olmayan ürünler toplatılarak imhaları gerçekleştirildi.
Dilovası Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçe genelinde kasap ve et satışı yapan yerleri denetledi.

Dilovası Belediyesi Zabıta ekipleri son zamanlarda artan şikâyetler üzerine ilçe genelinde ki kasap ve et satışı yapan işyerlerini denetledi.

 

 

Gelen şikâyetler üzerine yapılan denetimlerde kırmızı et, beyaz et, köfte harçları gibi ürünleri denetleyen zabıta ekipleri 9207 ruhsat kontrolleri kırmızı etlerin menşei mühürleri.

 

 

Dezenfeksiyon ve sağlık raporları inceledi. Özellikle beyaz etlerde SKT olmayan ürünler toplatılarak imhaları gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.