Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç Yeni Eğitim Yılına İlişkin Açıklamada Bulundu.

Siyaset 06.09.2021 - 12:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2586+ kez okundu.
 

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç Yeni Eğitim Yılına İlişkin Açıklamada Bulundu.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç 06 Eylül Pazartesi günü başlayacak Eğitim ve Öğretim yılı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Saraç yayınladığı mesaj da şunları kaydetti;
  Çok değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve başımızın tacı değerli eğitimcilerimiz; Pandemi sebebiyle uzunca zamandır ayrı kaldığınız okulunuza ve arkadaşlarınıza 06 Eylül Pazartesi günü kavuşuyorsunuz. Ülkemizin gelişmesi ve dünya ile her türlü alan da rekabet edebilmesi; sizlerin çok daha düzgün şartlar da eğitim ve öğretim hayatınıza devam etmesiyle yakından ilgilidir. Bizlerin en büyük hedefi tüm öğrencilerimizi iyi bir birey olma bilincine sevk eden, onların yurttaş olarak ülkesine ve milletine faydalı olma gayesiyle yetişmelerini sağlayacak bir eğitim sistemidir. Son 10 yılda hiçbir öğrenci başladığı müfredatla okulunu bitirememiştir. Kendi ana dilinde aldığı eğitimi anlamada dünyada 44’üncü olan bir eğitim sistemiyle biz dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına asla giremeyiz. Bu itibarla, eğitim deyince tablet ya da akıllı tahta aklına gelmeyen, her çocuğun yeteneğine ve becerisine göre eğitim hayatını yönlendireceği bir yönetim tarzı ve bakış açısı sağlamak bu ülkenin yöneticilerinin asli görevi olmalıdır. Deva Partimizin iktidarında Eğitim başta olmak üzere ülkemizin bütün problemlerini biliyoruz ve çözümlerimiz hazırdır. İnsan onuruna yakışır bir ülkede yaşamak ülkemizin her bir ferdinin en doğal hakkıdır. İnşaallah el birliği ile ekonomisiyle güçlü, eğitim sistemiyle dünyaya örnek bir ülkeyi hep birlikte inşaa edeceğiz. Bu düşüncelerle 2021-2022 eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum."
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç 06 Eylül Pazartesi günü başlayacak Eğitim ve Öğretim yılı ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkan Saraç yayınladığı mesaj da şunları kaydetti;

 

Çok değerli velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve başımızın tacı değerli eğitimcilerimiz; Pandemi sebebiyle uzunca zamandır ayrı kaldığınız okulunuza ve arkadaşlarınıza 06 Eylül Pazartesi günü kavuşuyorsunuz. Ülkemizin gelişmesi ve dünya ile her türlü alan da rekabet edebilmesi; sizlerin çok daha düzgün şartlar da eğitim ve öğretim hayatınıza devam etmesiyle yakından ilgilidir.

Bizlerin en büyük hedefi tüm öğrencilerimizi iyi bir birey olma bilincine sevk eden, onların yurttaş olarak ülkesine ve milletine faydalı olma gayesiyle yetişmelerini sağlayacak bir eğitim sistemidir. Son 10 yılda hiçbir öğrenci başladığı müfredatla okulunu bitirememiştir. Kendi ana dilinde aldığı eğitimi anlamada dünyada 44’üncü olan bir eğitim sistemiyle biz dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına asla giremeyiz. Bu itibarla, eğitim deyince tablet ya da akıllı tahta aklına gelmeyen, her çocuğun yeteneğine ve becerisine göre eğitim hayatını yönlendireceği bir yönetim tarzı ve bakış açısı sağlamak bu ülkenin yöneticilerinin asli görevi olmalıdır.

Deva Partimizin iktidarında Eğitim başta olmak üzere ülkemizin bütün problemlerini biliyoruz ve çözümlerimiz hazırdır. İnsan onuruna yakışır bir ülkede yaşamak ülkemizin her bir ferdinin en doğal hakkıdır. İnşaallah el birliği ile ekonomisiyle güçlü, eğitim sistemiyle dünyaya örnek bir ülkeyi hep birlikte inşaa edeceğiz.

Bu düşüncelerle 2021-2022 eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.