Derbent Yollarına Bakım ve Onarım

Gündem 05.10.2019 - 10:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1871+ kez okundu.
 

Derbent Yollarına Bakım ve Onarım

Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Derbent mahallesinde yapılan altyapı çalışmaları sonrasında yollara bakım ve onarım gerçekleştirdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kartepe ilçesi Derbent Mahallesinde altyapı çalışmaları nedeni ile bozulan sokakların bakım ve onarımı yapıldı. Çalışmalarda 400 ton asfalt malzeme kullanıldı. MAHALLE İÇERİSİNDE YOL ONARIM YAPILDI Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı il genelinde altyapı ve diğer nedenlerden dolayı bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde yapıyor. İSU’nun Kartepe Derbent Mahallesi sokaklarında yağmursuyu hattı inşa etti. Gerçekleştirilen yağmursuyu altyapı çalışmaları sonrasında Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bozulan sokakların bakım ve onarımını yaptı. SU BİRİKİNTİLERİNE KARŞI YAĞMURSUYU HATTI İNŞA EDİLDİ Kış turizminin yapıldığı Kartepe eteklerinden gelen sular ve yaşanan aşırı yağışlar, Derbent bölgesinde su baskınlarına neden oluyordu. Büyükşehir Belediyesi İSU ekipleri de Derbent mahallesinin birçok noktasında yağmursuyu altyapı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında mahallenin sokaklarına 570 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa etti. 
Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Derbent mahallesinde yapılan altyapı çalışmaları sonrasında yollara bakım ve onarım gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentte yol bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kartepe ilçesi Derbent Mahallesinde altyapı çalışmaları nedeni ile bozulan sokakların bakım ve onarımı yapıldı. Çalışmalarda 400 ton asfalt malzeme kullanıldı.

MAHALLE İÇERİSİNDE YOL ONARIM YAPILDI
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı il genelinde altyapı ve diğer nedenlerden dolayı bozulan yolların bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde yapıyor. İSU’nun Kartepe Derbent Mahallesi sokaklarında yağmursuyu hattı inşa etti. Gerçekleştirilen yağmursuyu altyapı çalışmaları sonrasında Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, bozulan sokakların bakım ve onarımını yaptı.

SU BİRİKİNTİLERİNE KARŞI YAĞMURSUYU HATTI İNŞA EDİLDİ
Kış turizminin yapıldığı Kartepe eteklerinden gelen sular ve yaşanan aşırı yağışlar, Derbent bölgesinde su baskınlarına neden oluyordu. Büyükşehir Belediyesi İSU ekipleri de Derbent mahallesinin birçok noktasında yağmursuyu altyapı çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında mahallenin sokaklarına 570 metre uzunluğunda yağmursuyu hattı inşa etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.