DEMİRCİ’DEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Çayırova 11.01.2019 - 10:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1922+ kez okundu.
 

DEMİRCİ’DEN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında; “Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinde vatan ve milleti için ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışıyla çalışan basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.” dedi.   Demirci, “İnsanlara sağlıklı ve doğru haber akışı sağlayan basın mensuplarının üstlendiği misyon ve görev oldukça önemlidir. Bu önemli görevi hakkıyla icra eden ve halkımızı bilgilendirmek için zor şartlarda mücadele eden tüm basın mensubu arkadaşlarımız tebrik ediyorum. Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden basın mensubu arkadaşlarımızın günü kutlu olsun.” dedi.  
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında; “Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinde vatan ve milleti için ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışıyla çalışan basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.” dedi.

 

Demirci, “İnsanlara sağlıklı ve doğru haber akışı sağlayan basın mensuplarının üstlendiği misyon ve görev oldukça önemlidir. Bu önemli görevi hakkıyla icra eden ve halkımızı bilgilendirmek için zor şartlarda mücadele eden tüm basın mensubu arkadaşlarımız tebrik ediyorum. Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden basın mensubu arkadaşlarımızın günü kutlu olsun.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.