Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık İdlib'e gitti.

Darıca 28.08.2021 - 16:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3363+ kez okundu.
 

Darıca belediye başkanı Muzaffer Bıyık İdlib'e gitti.

Suriye’nin İdlib bölgesine giden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, toplanan yardımları dağıttı. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Muzaffer Bıyık, çeşitli hediyeler vererek yetim ve kimsesiz çocukları sevindirdi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Hayrat Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen program kapsamında Suriye’nin İdlib bölgesine gitti. Başkan Muzaffer Bıyık, Hayrat Vakfı Kocaeli Şubesi başkanı Şükür Çakır ve Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Hüsamettin Ergül ile birlikte İdlib’de toplanan yardımları ihtiyaç sahipleri ile buluşturdu. “Yetim gülerse dünya güler” anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Her yetim bir Peygamber mirasıdır. Her yetim bir Cennet fırsatıdır, her yetim bir şefkat sınavıdır, yetimin elinden tutan rahmete batar. Hayrat Vakfı Kocaeli Şubesi vasıtasıyla hemşerilerimizden toplanan yardımların İdlip bölgesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasına vesile olduk” dedi. TÜRKİYE MAZLUMLARIN UMUDU Suriye’nin İdlib bölgesinde mülteci kamplarında zor şartlar altında hayat mücadelesi veren yetim ve kimsesiz çocukları da ziyaret edip hediyeler vererek sevindiren Başkan Muzaffer Bıyık, “Cennet ülkemiz Türkiye, geçmişte olduğu gibi bugün de bütün dünya mazlumlarının umudu. Herkesin elini vicdanına koyması lazım. Suriye’deki savaş ortamının bir an önce bitmesi ve hayatın normale dönmesi için herkesin ne gerekiyorsa yapması lazım. Allah devletimizden ve hükümetimizden razı olsun. Türk milleti ve devleti olarak şefkat elimizi hiçbir zaman esirgemiyoruz. İdlib'deki insani drama dur demek için coğrafyamızı kana bulayan zalimlere karşı durmadan, dinlenmeden daha çok çalışacağız. Mağdur ve mazlum kardeşlerimizin yanında durmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Suriye’nin İdlib bölgesine giden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, toplanan yardımları dağıttı. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Muzaffer Bıyık, çeşitli hediyeler vererek yetim ve kimsesiz çocukları sevindirdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Hayrat Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından düzenlenen program kapsamında Suriye’nin İdlib bölgesine gitti. Başkan Muzaffer Bıyık, Hayrat Vakfı Kocaeli Şubesi başkanı Şükür Çakır ve Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Hüsamettin Ergül ile birlikte İdlib’de toplanan yardımları ihtiyaç sahipleri ile buluşturdu. “Yetim gülerse dünya güler” anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Her yetim bir Peygamber mirasıdır. Her yetim bir Cennet fırsatıdır, her yetim bir şefkat sınavıdır, yetimin elinden tutan rahmete batar. Hayrat Vakfı Kocaeli Şubesi vasıtasıyla hemşerilerimizden toplanan yardımların İdlip bölgesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasına vesile olduk” dedi.

TÜRKİYE MAZLUMLARIN UMUDU

Suriye’nin İdlib bölgesinde mülteci kamplarında zor şartlar altında hayat mücadelesi veren yetim ve kimsesiz çocukları da ziyaret edip hediyeler vererek sevindiren Başkan Muzaffer Bıyık, “Cennet ülkemiz Türkiye, geçmişte olduğu gibi bugün de bütün dünya mazlumlarının umudu. Herkesin elini vicdanına koyması lazım. Suriye’deki savaş ortamının bir an önce bitmesi ve hayatın normale dönmesi için herkesin ne gerekiyorsa yapması lazım. Allah devletimizden ve hükümetimizden razı olsun. Türk milleti ve devleti olarak şefkat elimizi hiçbir zaman esirgemiyoruz. İdlib'deki insani drama dur demek için coğrafyamızı kana bulayan zalimlere karşı durmadan, dinlenmeden daha çok çalışacağız. Mağdur ve mazlum kardeşlerimizin yanında durmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.