Darbenin şakası bile hoş değil

Siyaset 12.05.2020 - 20:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2083+ kez okundu.
 

Darbenin şakası bile hoş değil

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı haftalık toplantısını görüntülü konuşma ile yaptı. Toplantı sonunda açıklama yapan İlçe Başkanı Engin Kılıç; Süresiz Nafaka, İstanbul Sözleşmesi ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin toplumu yıkıma sürüklediğini ifade etti. Hedeflenen toplumsal bir yıkımdır. 100 sene önce Çanakkale’den geçemeyen dış güçler, bizi içimizden çökertmek istedikleri için aileyi hedef alıyorlar. Tabii Aile Kurumu çöktüğü zaman sahipsiz, sahipsiz bir toplum olacaklar’ düşüncesindeler. Ahlaki erozyon olduğu zaman kolay hükmedilebilir, kolay yönlendirilebilir, direnemeyen bir toplum olacak. Süresiz Nafaka, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, İstanbul Sözleşmesi gibi zehirleri bunun için hazırlamışlar. Bu zehrin başka etkileri de var. Evlilik zorlaşıyor. Boşanmalar artıyor. Aile kurumu yıkılıyor. Cinsiyetsiz toplum ortaya çıkarılmaya çalışıyor. Bu durumda ne aile kalır, ne sağlıklı bir ilişki, ne de bir nesil kalır. Ahlaki erozyon da bunun bir devamı. Bu şekilde nesli çürütüyor. Bunların sonucunda da nüfus artmıyor. Hedefledikleri de tam olarak bu. Darbenin şakası bile hoş değil Toplumu germeye yönelik kışkırtıcı açıklamalar yapan kendini bilmez sözde yazar, programcılar ve siyasilerin bir birinden farkları olmadığını düşünüyoruz. Yeterince mühimmatımız var bizinkiler kaç kişi götürür gibi açıklamalar yapan ve toplumu geren kişilere gerekli yasal işlemlerin yapılması gerektiğine inanıyoruz. Darbe imalarına ’da değinen Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı: Bunun şakası bile hoş değil. ‘Darbe oldu, bu hükümet gitti’ diyelim. Biz ne olacağız? Biz güllük gülistanlık bir ülke olarak mı yaşayacağız? Kaostan kimler faydalanacak şunu da gördük ki darbelerden en ciddi şekilde, en ağır şekilde etkilenen Milli Görüş Hareketidir. Öyle bir şeye de tabii artık ihtimal bile vermiyoruz. Birliğimize dokunacak ülkemizi kaosa sürükleyecek her türlü eylem ve söyleme karşı olduğumuzu beyan ediyoruz. Bu vesileyle Engelliler haftasını ve Hemşirelerimizin hemşireler gününü kutluyoruz.  

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe teşkilatı haftalık toplantısını görüntülü konuşma ile yaptı. Toplantı sonunda açıklama yapan İlçe Başkanı Engin Kılıç; Süresiz Nafaka, İstanbul Sözleşmesi ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin toplumu yıkıma sürüklediğini ifade etti.

Hedeflenen toplumsal bir yıkımdır. 100 sene önce Çanakkale’den geçemeyen dış güçler, bizi içimizden çökertmek istedikleri için aileyi hedef alıyorlar. Tabii Aile Kurumu çöktüğü zaman sahipsiz, sahipsiz bir toplum olacaklar’ düşüncesindeler. Ahlaki erozyon olduğu zaman kolay hükmedilebilir, kolay yönlendirilebilir, direnemeyen bir toplum olacak. Süresiz Nafaka, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, İstanbul Sözleşmesi gibi zehirleri bunun için hazırlamışlar. Bu zehrin başka etkileri de var. Evlilik zorlaşıyor. Boşanmalar artıyor. Aile kurumu yıkılıyor. Cinsiyetsiz toplum ortaya çıkarılmaya çalışıyor. Bu durumda ne aile kalır, ne sağlıklı bir ilişki, ne de bir nesil kalır. Ahlaki erozyon da bunun bir devamı. Bu şekilde nesli çürütüyor. Bunların sonucunda da nüfus artmıyor. Hedefledikleri de tam olarak bu.

Darbenin şakası bile hoş değil

Toplumu germeye yönelik kışkırtıcı açıklamalar yapan kendini bilmez sözde yazar, programcılar ve siyasilerin bir birinden farkları olmadığını düşünüyoruz. Yeterince mühimmatımız var bizinkiler kaç kişi götürür gibi açıklamalar yapan ve toplumu geren kişilere gerekli yasal işlemlerin yapılması gerektiğine inanıyoruz. Darbe imalarına ’da değinen Kılıç, sözlerini şöyle tamamladı: Bunun şakası bile hoş değil. ‘Darbe oldu, bu hükümet gitti’ diyelim. Biz ne olacağız? Biz güllük gülistanlık bir ülke olarak mı yaşayacağız? Kaostan kimler faydalanacak şunu da gördük ki darbelerden en ciddi şekilde, en ağır şekilde etkilenen Milli Görüş Hareketidir. Öyle bir şeye de tabii artık ihtimal bile vermiyoruz. Birliğimize dokunacak ülkemizi kaosa sürükleyecek her türlü eylem ve söyleme karşı olduğumuzu beyan ediyoruz. Bu vesileyle Engelliler haftasını ve Hemşirelerimizin hemşireler gününü kutluyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.