DARICA’DA KURBAN SATIŞLARI SÜRÜYOR

Darıca 31.07.2019 - 11:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2644+ kez okundu.
 

DARICA’DA KURBAN SATIŞLARI SÜRÜYOR

Darıca Belediyesi tarafından noter huzurunda yapılan kura çekimiyle satış alanları belirlenen Darıca Kurban Pazar Alanında kurban satışları devam ediyor.
Bayramoğlu Mahallesi’nde 50 dönümlük alanda kurulan, kurban satış alanında belli bir kısım park yeri olarak ayrıldı. Gerek satıcıların ve gerekse kurban alacak vatandaşların duş, mescit, tuvalet ve büfe gibi bütün ihtiyaçlarına cevap verecek alanların bulunduğu kurban satışa alanında, Darıca Belediyesi tarafından aydınlatma için de ayrıca çalışma yapıldı.   SÜREKLİ KONTROLLER YAPILIYOR   Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından alanda sürekli denetimler yapılırken, İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı veteriner eşliğinde de satışa sunulan kurbanlıklar için sürekli kontroller yapılarak vatandaşların kurbanlık vasfını taşıyan hayvanları gönül rahatlığı ile alabilmelerine olanak sağlanıyor. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sabah akşam ilaçlama yapılan alanda, kurban kesimi içinde özel alanlar ayrılmış durumda.
Darıca Belediyesi tarafından noter huzurunda yapılan kura çekimiyle satış alanları belirlenen Darıca Kurban Pazar Alanında kurban satışları devam ediyor.

Bayramoğlu Mahallesi’nde 50 dönümlük alanda kurulan, kurban satış alanında belli bir kısım park yeri olarak ayrıldı. Gerek satıcıların ve gerekse kurban alacak vatandaşların duş, mescit, tuvalet ve büfe gibi bütün ihtiyaçlarına cevap verecek alanların bulunduğu kurban satışa alanında, Darıca Belediyesi tarafından aydınlatma için de ayrıca çalışma yapıldı.

 

SÜREKLİ KONTROLLER YAPILIYOR

 

Darıca Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından alanda sürekli denetimler yapılırken, İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı veteriner eşliğinde de satışa sunulan kurbanlıklar için sürekli kontroller yapılarak vatandaşların kurbanlık vasfını taşıyan hayvanları gönül rahatlığı ile alabilmelerine olanak sağlanıyor. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sabah akşam ilaçlama yapılan alanda, kurban kesimi içinde özel alanlar ayrılmış durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.