DARICA'da kuralları ihlal edenlere ceza kesildi

Darıca 08.05.2021 - 14:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2114+ kez okundu.
 

DARICA'da kuralları ihlal edenlere ceza kesildi

Kocaeli'de Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 11 kişiye cezai işlem uygulandı
(AA) - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek bir iş yerinde oyun oynayan 10 kişi ile işletme sahibi hakkında adli ve idari işlem yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde kumar oynandığı bilgisi üzerine harekete geçti. Denetimde, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 10 kişinin, maske ve mesafe kuralına uymayarak oyun oynadığı belirlendi. İş yerinde kumar oynanması için oyun makinesi olduğu da tespit edildi. İşletme sahibi ile oyun oynayanlar hakkında adli ve idari işlem uygulandı.
Kocaeli'de Kovid-19 tedbirlerini ihlal eden 11 kişiye cezai işlem uygulandı

(AA) - Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek bir iş yerinde oyun oynayan 10 kişi ile işletme sahibi hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde kumar oynandığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Denetimde, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 10 kişinin, maske ve mesafe kuralına uymayarak oyun oynadığı belirlendi.

İş yerinde kumar oynanması için oyun makinesi olduğu da tespit edildi.

İşletme sahibi ile oyun oynayanlar hakkında adli ve idari işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.