Çiftçi’yi Duygulandıran Tablo

Çayırova 30.05.2019 - 00:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3523+ kez okundu.
 

Çiftçi’yi Duygulandıran Tablo

Çayırova İlköğretim Okulu Müdürü Havva Gülbeyaz, beraberindeki öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ’ye, 1990 yılında mezun olduğu Çayırova Ortaokulundaki sınıf arkadaşlarının fotoğraflarının da içinde yer aldığı bir tablo hediye edildi. SINIF ARKADAŞLARINDAN DUYGULANDIRAN HEDİYE Çayırova İlköğretim Okulu Müdürü Havva Gülbeyaz, beraberindeki öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Karşılıklı görüş alışverişin yapıldığı ziyarette okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler Başkan Çiftçi’ye, 1990 yılında mezun olduğu Çayırova Ortaokulundaki sınıf arkadaşlarının fotoğraflarının yer aldığı bir tablo hediye ettiler.   HEDİYE KARŞISINDA DUYGULARINI GİZLEYEMEDİ Anlamlı hediye karşısında duygulandığı gözlenen Başkan Çiftçi, kendisine yıllar öncesine götüren hediyeyi almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Okul müdürü Havva Gülbeyaz, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Çayırova İlköğretim Okulu Müdürü Havva Gülbeyaz, beraberindeki öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ’ye, 1990 yılında mezun olduğu Çayırova Ortaokulundaki sınıf arkadaşlarının fotoğraflarının da içinde yer aldığı bir tablo hediye edildi.

SINIF ARKADAŞLARINDAN DUYGULANDIRAN HEDİYE

Çayırova İlköğretim Okulu Müdürü Havva Gülbeyaz, beraberindeki öğretmen ve öğrenciler ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Karşılıklı görüş alışverişin yapıldığı ziyarette okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler Başkan Çiftçi’ye, 1990 yılında mezun olduğu Çayırova Ortaokulundaki sınıf arkadaşlarının fotoğraflarının yer aldığı bir tablo hediye ettiler.

 

HEDİYE KARŞISINDA DUYGULARINI GİZLEYEMEDİ

Anlamlı hediye karşısında duygulandığı gözlenen Başkan Çiftçi, kendisine yıllar öncesine götüren hediyeyi almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Okul müdürü Havva Gülbeyaz, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.