Çiftçi’ye ‘ittifak’ forması

Siyaset 12.02.2019 - 19:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2018+ kez okundu.
 

Çiftçi’ye ‘ittifak’ forması

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilçe esnafını ziyareti sırasında sürprizle karşılaştı. Önünde Cumhur İttifakı, arkasında ise isminin yazılı olduğu forma hediye edildi
Çiftçi’ye ‘ittifak’ forması   AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapmasında seçim çalışmalarına Yenimahalle Fatih Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti ile devam etti. Çiftçi’ye ziyaretlerde; İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve parti yöneticilerinin eşlik etti.   VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ Bünyamin Çiftçi, esnafları tek tek gezerek, hatır sorup sohbet etti. Esnafların talep ve isteklerini tek tek not alan Çiftçi, Çayırova’yı ilçe halkı ile birlikte yöneteceklerini, esnaflarla zaman zaman bir araya gelerek görüş öneri ve isteklerini dinleyeceklerini söyledi. Caddeden geçen vatandaşlarla da sohbet eden Bünyamin Çiftçi, destek istedi. Vatandaşların yakın ve sıcak ilgisi ile karşılaşan Çiftçi, çocukları sevip hatıra fotoğrafı çektirdi.   ÇİFTÇİ’YE ANLAMLI FORMA AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’ye bir esnaf ön tarafında “Cumhur İttifakı” arkasında ise adı ve soyadının yazdığı milli takım forması hediye etti. Jest karşısında duygulandığı gözlenen Bünyamin Çiftçi, anlamlı hediyeden dolayı esnafa teşekkür ederek, seçim öncesi kendisine verilen bu anlamlı hediyeyi saklayacağını kaydetti.   DÖNER KESTİ, AYAKKABI FIRÇALADI AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’nin esnaf gezisi renkli görüntülere de sahne oldu. Çayırova’da hayatı geçen, çocukluğunda lokantada garsonluk yapan ve ayakkabı boyacılığı yapan Çiftçi, bir lokantada tezgâha geçerek döner kesti. Çiftci’nin caddede yürürken bir boyacı sandığına oturarak vatandaşın ayakkabısın tozunu aldığı an renkli görüntülere sahne oldu.
AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, ilçe esnafını ziyareti sırasında sürprizle karşılaştı. Önünde Cumhur İttifakı, arkasında ise isminin yazılı olduğu forma hediye edildi

Çiftçi’ye ‘ittifak’ forması

 

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapmasında seçim çalışmalarına Yenimahalle Fatih Caddesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti ile devam etti. Çiftçi’ye ziyaretlerde; İlçe Başkanı Ekrem Karahan, Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve parti yöneticilerinin eşlik etti.

 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Bünyamin Çiftçi, esnafları tek tek gezerek, hatır sorup sohbet etti. Esnafların talep ve isteklerini tek tek not alan Çiftçi, Çayırova’yı ilçe halkı ile birlikte yöneteceklerini, esnaflarla zaman zaman bir araya gelerek görüş öneri ve isteklerini dinleyeceklerini söyledi. Caddeden geçen vatandaşlarla da sohbet eden Bünyamin Çiftçi, destek istedi. Vatandaşların yakın ve sıcak ilgisi ile karşılaşan Çiftçi, çocukları sevip hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ÇİFTÇİ’YE ANLAMLI FORMA

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’ye bir esnaf ön tarafında “Cumhur İttifakı” arkasında ise adı ve soyadının yazdığı milli takım forması hediye etti. Jest karşısında duygulandığı gözlenen Bünyamin Çiftçi, anlamlı hediyeden dolayı esnafa teşekkür ederek, seçim öncesi kendisine verilen bu anlamlı hediyeyi saklayacağını kaydetti.

 

DÖNER KESTİ, AYAKKABI FIRÇALADI

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’nin esnaf gezisi renkli görüntülere de sahne oldu. Çayırova’da hayatı geçen, çocukluğunda lokantada garsonluk yapan ve ayakkabı boyacılığı yapan Çiftçi, bir lokantada tezgâha geçerek döner kesti. Çiftci’nin caddede yürürken bir boyacı sandığına oturarak vatandaşın ayakkabısın tozunu aldığı an renkli görüntülere sahne oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.