Çiftçi, üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu

Çayırova 15.09.2021 - 16:46, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2316+ kez okundu.
 

Çiftçi, üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Belediye Gençlik Merkezinin kurslarında sınava hazırlanıp, üniversiteyi kazanan öğrencilerle bir araya geldi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Belediye Gençlik Merkezinde sınavlara hazırlanan ve çeşitli üniversiteleri kazanan öğrencilerle buluştu. Başkan Yardımcıları Kenan Tuzcu ve Sadettin Arıkboğa’nın da hazır bulunduğu toplantıda Çiftçi, tek tek tanıştığı öğrencilerle karşılıklı sohbet etti. Üniversiteyi kazanmanın heyecanını paylaşan öğrenciler, sınava hazırlık sürecindeki desteklerinden dolayı Başkan Çiftçi’ye teşekkür ettiler. ÜLKE SİZDEN ÇOK ŞEY BEKLİYOR Başkan Çiftçi, üniversiteyi kazanma başarısı gösteren öğrencilere nasihatlerde bulundu. Üniversite yıllarını ve hayat tecrübesini paylaştığı öğrencilere bir konuşma yapan Çiftçi “Siz mutlusunuz ama inanın ben de aşırı mutluyum. Araştırın, okuyun, gezin. Kendinizi geliştirdiğiniz takdirde tercih edilen hep siz olacaksınız. Aileniz sizden çok şey bekliyor, bu ülke sizden çok şey bekliyor. Siz en güzelini başarma kapasitesine sahipsiniz. Tebrik ediyor, eğitim hayatlarınızda başarılar diliyorum.’’ dedi. Başkan Çiftçi görüşme sonrası öğrencilere hediye takdim etti. 
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Belediye Gençlik Merkezinin kurslarında sınava hazırlanıp, üniversiteyi kazanan öğrencilerle bir araya geldi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Belediye Gençlik Merkezinde sınavlara hazırlanan ve çeşitli üniversiteleri kazanan öğrencilerle buluştu. Başkan Yardımcıları Kenan Tuzcu ve Sadettin Arıkboğa’nın da hazır bulunduğu toplantıda Çiftçi, tek tek tanıştığı öğrencilerle karşılıklı sohbet etti. Üniversiteyi kazanmanın heyecanını paylaşan öğrenciler, sınava hazırlık sürecindeki desteklerinden dolayı Başkan Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

ÜLKE SİZDEN ÇOK ŞEY BEKLİYOR
Başkan Çiftçi, üniversiteyi kazanma başarısı gösteren öğrencilere nasihatlerde bulundu. Üniversite yıllarını ve hayat tecrübesini paylaştığı öğrencilere bir konuşma yapan Çiftçi “Siz mutlusunuz ama inanın ben de aşırı mutluyum. Araştırın, okuyun, gezin. Kendinizi geliştirdiğiniz takdirde tercih edilen hep siz olacaksınız. Aileniz sizden çok şey bekliyor, bu ülke sizden çok şey bekliyor. Siz en güzelini başarma kapasitesine sahipsiniz. Tebrik ediyor, eğitim hayatlarınızda başarılar diliyorum.’’ dedi.
Başkan Çiftçi görüşme sonrası öğrencilere hediye takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.