ÇİFTÇİ, MUHTARLARLA BİR AYARA GELDİ

Çayırova 19.06.2019 - 10:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2311+ kez okundu.
 

ÇİFTÇİ, MUHTARLARLA BİR AYARA GELDİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek görüş, öneri ve taleplerini dinledi.
  Belediye Başkan Yardımcısı Saadettin Arıkboğa ve Zabıta Müdürü Zafer Uyar’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Çiftçi, mahalle muhtarları ile sürekli işbirliği içinde ve koordineli bir şekildeçalışacaklarını söyledi. Çayırovalıların belediye yönetimine aktif katılımlarını sağlamak için fikir ve önerilerin değerli olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, muhtarlar ile sürekli diyalog halinde olduklarını ve koordineli bir şekilde çalışmak için belirli zaman aralıklarında bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.   Muhtarların önemli bir görev ifa ettiğini söyleyen Çiftçi, istişareye önem verdiklerini belirterek, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Tek tek söz alan mahalle muhtarları öneri, istek ve sorunlarını anlattıkları Başkan Çiftçi’ye teşekkür ettiler. Toplantıya Akse Mahallesi Muhtarı Sezayi Atik, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın, İnönü Mahallesi Muhtarı Nur Gökhan, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Tamer Kaya, Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Kadir Güner ve Yenimahalle Muhtarı Yunus Köse katıldı.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Saadettin Arıkboğa ve Zabıta Müdürü Zafer Uyar’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Çiftçi, mahalle muhtarları ile sürekli işbirliği içinde ve koordineli bir şekildeçalışacaklarını söyledi. Çayırovalıların belediye yönetimine aktif katılımlarını sağlamak için fikir ve önerilerin değerli olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi, muhtarlar ile sürekli diyalog halinde olduklarını ve koordineli bir şekilde çalışmak için belirli zaman aralıklarında bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Muhtarların önemli bir görev ifa ettiğini söyleyen Çiftçi, istişareye önem verdiklerini belirterek, muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Tek tek söz alan mahalle muhtarları öneri, istek ve sorunlarını anlattıkları Başkan Çiftçi’ye teşekkür ettiler.

Toplantıya Akse Mahallesi Muhtarı Sezayi Atik, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın, İnönü Mahallesi Muhtarı Nur Gökhan, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Tamer Kaya, Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Kadir Güner ve Yenimahalle Muhtarı Yunus Köse katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.