Çiftçi gençleri dinledi

Çayırova 03.08.2021 - 20:39, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3427+ kez okundu.
 

Çiftçi gençleri dinledi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlerin şehir ve geleceğe dair görüş, öneri ve fikirlerini dinledi.
Çayırova’nın geleceği olarak gördüğü gençlerle her fırsatta bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlerle sohbet edip, fikirlerini dinlemeye devam ediyor. Akse Mahallesi Semt Konağı’nda gençlerle buluşan Çiftçi, nasihatlerde bulunduğu gençlere tecrübelerini paylaştı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, gençler Çayırova ve hayata dair merak ettiklerini başkan Çiftçi’ye sordular. Gençlerle tek tek tanışıp fikirlerini dinleyen Başkan Çiftçi, “Çayırovadaki bütün gençlere buluşmayı hedefliyoruz. Biz herkesle bir araya gelip mutlu olmasını istiyoruz. Gençlerle birlikte dertleşmek, yardımcı olmak amacındayız.  Görev sürem boyunca Çayırova’lı genç kardeşlerimin stres yaşamamaları, gelecek kaygıları olmamaları adına elimden geleni yapacağım. Çayırova nüfusu hızla büyüyor. 20 yıl sonrasını düşünerek genç arkadaşlara okul için boş araziler sağlamak ve onlara bol bol yeşil alanlar bırakmak için bugünden planlar yapıyoruz’’ dedi. Çiftçi, gençlerin her zaman yanında olduklarını ve sürekli bir araya gelmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi   --
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlerin şehir ve geleceğe dair görüş, öneri ve fikirlerini dinledi.

Çayırova’nın geleceği olarak gördüğü gençlerle her fırsatta bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlerle sohbet edip, fikirlerini dinlemeye devam ediyor. Akse Mahallesi Semt Konağı’nda gençlerle buluşan Çiftçi, nasihatlerde bulunduğu gençlere tecrübelerini paylaştı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, gençler Çayırova ve hayata dair merak ettiklerini başkan Çiftçi’ye sordular. Gençlerle tek tek tanışıp fikirlerini dinleyen Başkan Çiftçi, “Çayırovadaki bütün gençlere buluşmayı hedefliyoruz. Biz herkesle bir araya gelip mutlu olmasını istiyoruz. Gençlerle birlikte dertleşmek, yardımcı olmak amacındayız.  Görev sürem boyunca Çayırova’lı genç kardeşlerimin stres yaşamamaları, gelecek kaygıları olmamaları adına elimden geleni yapacağım. Çayırova nüfusu hızla büyüyor. 20 yıl sonrasını düşünerek genç arkadaşlara okul için boş araziler sağlamak ve onlara bol bol yeşil alanlar bırakmak için bugünden planlar yapıyoruz’’ dedi.

Çiftçi, gençlerin her zaman yanında olduklarını ve sürekli bir araya gelmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi

 

--

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.