CHP’li Bölük: “Gebze İl, Beylikbağı İlçe Olsun!”

Gebze 09.09.2019 - 22:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2624+ kez okundu.
 

CHP’li Bölük: “Gebze İl, Beylikbağı İlçe Olsun!”

Gebze Belediyesi‘nin CHP’li Meclis Üyesi Erhan Bölük çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Gündem de tartışılan Beylikbağı’nın ilçe olması konusu her kesimden farklı tepkiler ve destekler almaya devam ediyor. Bu konuyla alakalı önceki dönemlerde kendisinin de Mimar Sinan Muhtarı olarak görev yaptığını belirten Bölük, yedi mahalle muhtarlarının ilçe olma taleplerine destek verdi.    Bölük konuşmasında şunları kaydetti:    “Beylikbağı’nın ilçe olması bir lütuf değil zira gecikmiş bir hakkın teslimidir. Zira bu bölge 150 bin nüfusa hitap ediyor, yedi mahallenin de sorunları da bu şekilde çözülmüyor. İktidar ve muhalefet Beylikbağı’nın ilçe yapılmasına destek vermeli. Arzumuz, Gebze il, Beylikbağı’nın da ilçe olması. Bölgenin meclis üyesi olarak maddi manevi üzerime düşen görevi yapmaya hazırım”
Gebze Belediyesi‘nin CHP’li Meclis Üyesi Erhan Bölük çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gündem de tartışılan Beylikbağı’nın ilçe olması konusu her kesimden farklı tepkiler ve destekler almaya devam ediyor. Bu konuyla alakalı önceki dönemlerde kendisinin de Mimar Sinan Muhtarı olarak görev yaptığını belirten Bölük, yedi mahalle muhtarlarının ilçe olma taleplerine destek verdi. 

 

Bölük konuşmasında şunları kaydetti: 

 

“Beylikbağı’nın ilçe olması bir lütuf değil zira gecikmiş bir hakkın teslimidir. Zira bu bölge 150 bin nüfusa hitap ediyor, yedi mahallenin de sorunları da bu şekilde çözülmüyor. İktidar ve muhalefet Beylikbağı’nın ilçe yapılmasına destek vermeli. Arzumuz, Gebze il, Beylikbağı’nın da ilçe olması. Bölgenin meclis üyesi olarak maddi manevi üzerime düşen görevi yapmaya hazırım”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.