ÇETİNKAYA’YA HEMŞERİLERİNDEN SAMİMİ KARŞILAMA

Siyaset 14.02.2019 - 01:04, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2385+ kez okundu.
 

ÇETİNKAYA’YA HEMŞERİLERİNDEN SAMİMİ KARŞILAMA

Gebze Kırım Türkleri Derneği’ni ziyaret eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya hemşerileri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.
Gebze Kırım Türkleri Dernek Başkanı Şerife Orak tarafından konuk edilen Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Şerife Orak’tan“Kardeşine ses ver” projesi ile ilgili bilgi alırken duygulandığı görüldü. Kırım’da ki Müslüman Türklere yapılan kötü muamele ve ayrımcı yaklaşımların kabul edilemez olduğunu belirten Çetinkaya; Kırım Türkleri Derneği’nin kampanyasını desteklediğini bildirdi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve Gebze ilçe yöneticilerinin katıldığı toplantıda Op. Dr. Burcu Çetinkaya Gebze ile ilgili projelerini anlattı ve hemşerilerinden destek istedi. “Gebze için hayallerim var” söylemi ile yola çıkan Çetinkaya; “Bu hayallerim için “Çare var” çare sizlerle birlikte Gebze’yi yönetmek. Gelin el verin, destek olun, Gebze’nin sorunlarını birlikte çözelim” dedi.
Gebze Kırım Türkleri Derneği’ni ziyaret eden Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Burcu Çetinkaya hemşerileri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Gebze Kırım Türkleri Dernek Başkanı Şerife Orak tarafından konuk edilen Op. Dr. Burcu Çetinkaya, Şerife Orak’tan“Kardeşine ses ver” projesi ile ilgili bilgi alırken duygulandığı görüldü.

Kırım’da ki Müslüman Türklere yapılan kötü muamele ve ayrımcı yaklaşımların kabul edilemez olduğunu belirten Çetinkaya; Kırım Türkleri Derneği’nin kampanyasını desteklediğini bildirdi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve Gebze ilçe yöneticilerinin katıldığı toplantıda Op. Dr. Burcu Çetinkaya Gebze ile ilgili projelerini anlattı ve hemşerilerinden destek istedi.

“Gebze için hayallerim var” söylemi ile yola çıkan Çetinkaya; “Bu hayallerim için “Çare var” çare sizlerle birlikte Gebze’yi yönetmek. Gelin el verin, destek olun, Gebze’nin sorunlarını birlikte çözelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.