ÇETİN HARMANCI'DAN 17 AĞUSTOS MESAJI

Çayırova 17.08.2019 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2557+ kez okundu.
 

ÇETİN HARMANCI'DAN 17 AĞUSTOS MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe başkanı Hartamacı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe başkanı Hartamacı  yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi. Millet olarak yaralarını hala saramadığığımız sarmaya çalıştığımız 17 Ağustos 1999 Depremi’nin acısını hala yüreğimizde taşıyoruz. Binlerce canın onlarca sakat , binlerce kişinin evsiz kaldığı bir gecede, Marmara bölgesinde özellikle Kocaeli’de  hayatın durduğu tarifi mümküm olmayan acılar yaşandı asrın felaketinin oluşundan 20 yıl geçmiş olmasına rağmen ve o günlerde de görülmüş tecrübe edilmiş olmasına rağmen hala yerel yönetimlerde önce insan yerine imar ve rant öncelik olmuş. Depremin değil, binaların insanları öldürdüğünü gördük,yerel ve genel politikalarda deprem gerçeği sadece olduğunda dikkate alınıyor olması olası bir depremde onlarca canımızın yok olacağı bilinmelidir.20 yıl geçmesine rağmen; doğal afetlere karşı gerekli tedbirleri yeterli derecede alınmadığı görülmekte. Zaman hızlı geciyor20 yıl önce bu gün  18 bin 781 kişi nin hayatına neden olan felaketi görmezden gelmek hafife almakaymazlık olur.  Yerel ve Genel yönetici  sorumluluk sahibi herkes bilmelidir ki, bizler ülkemizin deprem tehlikesi altında olduğunu unutmadan, deprem ve diğer doğal afet ve felaket’lere karşı almamız gereken tedbirleri sürekli gündemde tutmalı, vatandaşlarımızla ve kurumlarımızla bir bütünlük içerisinde her zaman hazırlıklı olmalıyız.  Bir daha böyle acıların yaşanmaması, böyle büyük kayıpların verilmemesi için plansız ve kaçak yapılaşmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine uygun hareket etmeliyiz.   Hepimizin yüreğini yakan o tarihte, 17 Ağustos 1999 depreminde böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisiyle, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum.   17 Ağustos 1999 & Saat 03.02 Deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor .Mekanları cennet olsun.  
Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe başkanı Hartamacı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe başkanı Hartamacı  yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

Millet olarak yaralarını hala saramadığığımız sarmaya çalıştığımız 17 Ağustos 1999 Depremi’nin acısını hala yüreğimizde taşıyoruz. Binlerce canın onlarca sakat , binlerce kişinin evsiz kaldığı bir gecede, Marmara bölgesinde özellikle Kocaeli’de  hayatın durduğu tarifi mümküm olmayan acılar yaşandı asrın felaketinin oluşundan 20 yıl geçmiş olmasına rağmen ve o günlerde de görülmüş tecrübe edilmiş olmasına rağmen hala yerel yönetimlerde önce insan yerine imar ve rant öncelik olmuş. Depremin değil, binaların insanları öldürdüğünü gördük,yerel ve genel politikalarda deprem gerçeği sadece olduğunda dikkate alınıyor olması olası bir depremde onlarca canımızın yok olacağı bilinmelidir.20 yıl geçmesine rağmen; doğal afetlere karşı gerekli tedbirleri yeterli derecede alınmadığı görülmekte. Zaman hızlı geciyor20 yıl önce bu gün  18 bin 781 kişi nin hayatına neden olan felaketi görmezden gelmek hafife almakaymazlık olur.  Yerel ve Genel yönetici  sorumluluk sahibi herkes bilmelidir ki, bizler ülkemizin deprem tehlikesi altında olduğunu unutmadan, deprem ve diğer doğal afet ve felaket’lere karşı almamız gereken tedbirleri sürekli gündemde tutmalı, vatandaşlarımızla ve kurumlarımızla bir bütünlük içerisinde her zaman hazırlıklı olmalıyız.  Bir daha böyle acıların yaşanmaması, böyle büyük kayıpların verilmemesi için plansız ve kaçak yapılaşmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine uygun hareket etmeliyiz.

 

Hepimizin yüreğini yakan o tarihte, 17 Ağustos 1999 depreminde böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisiyle, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum.

 

17 Ağustos 1999 & Saat 03.02

Deprem şehitlerimizi rahmetle anıyor .Mekanları cennet olsun.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.