Çayırova’da Sokak Basketbolu Turnuvası düzenleniyor.

41 Spor 14.08.2021 - 14:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2085+ kez okundu.
 

Çayırova’da Sokak Basketbolu Turnuvası düzenleniyor.

Çayırova Belediyesi spor etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor.
Çayırova Belediyesi spor etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor.   Spor Festivali ile hareketli günlerin yaşandığı Çayırova’da şimdi de sokak Basketbolu heyecanı yaşanacak. Çayırova Belediyesi’nin 1. Sokak Basketbolu Turnuvası 28-29 Ağustos tarihlerinde Cumhuriyet Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Parkı’nda gerçekleşecek. 4 kişilik takımların kora kor mücadelesine sahne olacak turnuvada ekipler 3 kişiyle sahada yer alırken 1 kişi benchte forma şansı bekleyecek.   Turnuvada 32 takım olması planlanırken, yoğun başvuru talebi olması halinde bu rakam yükseltilecek. Turnuvanın grup mu yoksa eleme maçlarıyla mı oynanacağı başvurulardan sonraki katılımcı sayısıyla kesinleşecek. Konser ve gösterilerinde yer alacağı sokak basketboluna başvurular www.cayirova.bel.tr  adresinden yapılacak.  
Çayırova Belediyesi spor etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor.

Çayırova Belediyesi spor etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor.

 

Spor Festivali ile hareketli günlerin yaşandığı Çayırova’da şimdi de sokak Basketbolu heyecanı yaşanacak. Çayırova Belediyesi’nin 1. Sokak Basketbolu Turnuvası 28-29 Ağustos tarihlerinde Cumhuriyet Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Parkı’nda gerçekleşecek. 4 kişilik takımların kora kor mücadelesine sahne olacak turnuvada ekipler 3 kişiyle sahada yer alırken 1 kişi benchte forma şansı bekleyecek.

 

Turnuvada 32 takım olması planlanırken, yoğun başvuru talebi olması halinde bu rakam yükseltilecek. Turnuvanın grup mu yoksa eleme maçlarıyla mı oynanacağı başvurulardan sonraki katılımcı sayısıyla kesinleşecek. Konser ve gösterilerinde yer alacağı sokak basketboluna başvurular www.cayirova.bel.tr  adresinden yapılacak.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.