Çayırova Belediye Başakanı Öğretmen Oldu

Çayırova 24.01.2020 - 12:26, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2578+ kez okundu.
 

Çayırova Belediye Başakanı Öğretmen Oldu

Çayırova Belediye Başakanı Öğretmen Oldu
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifçi’nin öncelik ve önem verdiği konuların başında eğitim geliyor. “Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz” sloganı ile geleceğe yatırım yapan Başkan Çiftçi’nin talimatları doğrultusunda Bilgi evleri, çocuk kulüpleri ve gençlik merkezinde 7’den 70’e eğitim veriliyor.  Çayırova’nın eğitimde başarı grafiğini daha da yükseltmeyi hedefleyen Başkan Çifçi bu yönde çalışmalarını sürdürüyor.   1617 ÖĞRENCİYE DERS DESTEĞİ İlkokul ikinci sınıf ile ortaokul 8. sınıf arasında eğitim gören 2482 öğrenciye temel derslerde kurs veren Çayırova Belediyesi, robotik kodlama, resim, gitar, bağlama, halkoyunları, drama gibi kişisel yetenek ve becerileri geliştirecek bilim-sanat branşlarında ise 1617 öğrenci eğitim veriyor.   SPOR OKULLARINDA 820 ÖĞRENCİ İlçeyi sporda da marka şehir yapacak çalışmalara devam eden belediye, spora ve sporcuya da büyük önem veriyor. Belediye bünyesindeki spor okulunda açılan jimnastik, futbol, karate basketbol, voleybol, kick boks gibi branşlarına 820 sporcu katılıyor.   1512 VELİYE EĞİTİM Çayırova Belediyesi yetişkinlere yönelik meslek edindirme ve sanat kursları düzenliyor. Semt konaklarında devam eden bilgisayar, iğne oyası, İngilizce, okuma-yazma, Kur’an-ı Kerim, Osmanlıca, Tel kırma, Bağlama, el sanatları, Plates, Açıköğretim kursu, mutfak atölye, Tiyatro, Koro, Arapça ve yüzme kurslarına 1512 yetişkin katılıyor.   ÇOÇUKLAR GELECEĞE HAZIRLANIYOR 9 Mahalle’de 7 merkezde tam ve yarım gün olarak eğitim veren çocuk kulüplerinde  789 çocuk geleceğe hazırlanıyor.   ÜNİVERSİTEYE HAZIRIK KURSU Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi’nde üniversite sınavlarına hazırlık kursu düzenleniyor. Lise son sınıfta okuyan ve daha önce mezun olanlarla birlikte toplam 300 kişi gençlik merkezinde tecrübeli eğitimcilerin nezaretinde üniversite sınavlarına hazırlanıyor.   7 BİN 500 KİŞİYE EĞİTİM Eğitim için tüm imkanlarını seferber eden Çayırova Belediyesi 2482  branş dersi, 820  spor, 300 üniversiteye hazırlık, 1617 bilim sanat, 1512 yetişkin ve 789 çocuk olmak üzere toplam 7520 kişiye eğitim veriyor.
Çayırova Belediye Başakanı Öğretmen Oldu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çifçi’nin öncelik ve önem verdiği konuların başında eğitim geliyor. “Eğitim önceliğimiz, çocuklarımız geleceğimiz” sloganı ile geleceğe yatırım yapan Başkan Çiftçi’nin talimatları doğrultusunda Bilgi evleri, çocuk kulüpleri ve gençlik merkezinde 7’den 70’e eğitim veriliyor.  Çayırova’nın eğitimde başarı grafiğini daha da yükseltmeyi hedefleyen Başkan Çifçi bu yönde çalışmalarını sürdürüyor.

 

1617 ÖĞRENCİYE DERS DESTEĞİ

İlkokul ikinci sınıf ile ortaokul 8. sınıf arasında eğitim gören 2482 öğrenciye temel derslerde kurs veren Çayırova Belediyesi, robotik kodlama, resim, gitar, bağlama, halkoyunları, drama gibi kişisel yetenek ve becerileri geliştirecek bilim-sanat branşlarında ise 1617 öğrenci eğitim veriyor.

 

SPOR OKULLARINDA 820 ÖĞRENCİ

İlçeyi sporda da marka şehir yapacak çalışmalara devam eden belediye, spora ve sporcuya da büyük önem veriyor. Belediye bünyesindeki spor okulunda açılan jimnastik, futbol, karate basketbol, voleybol, kick boks gibi branşlarına 820 sporcu katılıyor.

 

1512 VELİYE EĞİTİM

Çayırova Belediyesi yetişkinlere yönelik meslek edindirme ve sanat kursları düzenliyor. Semt konaklarında devam eden bilgisayar, iğne oyası, İngilizce, okuma-yazma, Kur’an-ı Kerim, Osmanlıca, Tel kırma, Bağlama, el sanatları, Plates, Açıköğretim kursu, mutfak atölye, Tiyatro, Koro, Arapça ve yüzme kurslarına 1512 yetişkin katılıyor.

 

ÇOÇUKLAR GELECEĞE HAZIRLANIYOR

9 Mahalle’de 7 merkezde tam ve yarım gün olarak eğitim veren çocuk kulüplerinde  789 çocuk geleceğe hazırlanıyor.

 

ÜNİVERSİTEYE HAZIRIK KURSU

Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi’nde üniversite sınavlarına hazırlık kursu düzenleniyor. Lise son sınıfta okuyan ve daha önce mezun olanlarla birlikte toplam 300 kişi gençlik merkezinde tecrübeli eğitimcilerin nezaretinde üniversite sınavlarına hazırlanıyor.

 

7 BİN 500 KİŞİYE EĞİTİM

Eğitim için tüm imkanlarını seferber eden Çayırova Belediyesi 2482  branş dersi, 820  spor, 300 üniversiteye hazırlık, 1617 bilim sanat, 1512 yetişkin ve 789 çocuk olmak üzere toplam 7520 kişiye eğitim veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.