ÇAYIROVA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR!

Çayırova 30.06.2020 - 12:02, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1823+ kez okundu.
 

ÇAYIROVA BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR!

Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşecek toplantıda meclis üyelerine 2019 yılı denetim komisyon raporuyla ilgili bilgiler verilecek.
Çayırova Belediye Meclisi toplanıyor   Çayırova Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı 1 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00’de Belediye Kültür Salonunda gerçekleşecek. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşecek toplantıda meclis üyelerine 2019 yılı denetim komisyon raporuyla ilgili bilgiler verilecek. Pandemi dolayısıyla mağduriyet yaşayan pazarcı esnaflarının işgal harçlarında indirim yapılarak taksitlendirilmesinin görüşüleceği toplantıda, Hukuk, Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Encümen Üyesi seçimi yapılacak. Toplantıda ayrıca, 2019 Yılı Gelir – Gider Kesin Hesabı ve Çayırova Belediyesi 2019 Yılı Faaliyet Raporu görüşülecek.  
Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşecek toplantıda meclis üyelerine 2019 yılı denetim komisyon raporuyla ilgili bilgiler verilecek.

Çayırova Belediye Meclisi toplanıyor

  Çayırova Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı 1 Temmuz Çarşamba günü saat 15.00’de Belediye Kültür Salonunda gerçekleşecek. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleşecek toplantıda meclis üyelerine 2019 yılı denetim komisyon raporuyla ilgili bilgiler verilecek. Pandemi dolayısıyla mağduriyet yaşayan pazarcı esnaflarının işgal harçlarında indirim yapılarak taksitlendirilmesinin görüşüleceği toplantıda, Hukuk, Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Encümen Üyesi seçimi yapılacak. Toplantıda ayrıca, 2019 Yılı Gelir – Gider Kesin Hesabı ve Çayırova Belediyesi 2019 Yılı Faaliyet Raporu görüşülecek.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.