Büyük Tepki Topladı

Gündem 11.12.2019 - 15:45, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2521+ kez okundu.
 

Büyük Tepki Topladı

Son günlerde karşısında oturan gazeteciye söyledikleriyle gündem olan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Şems-i Tebrizi Türbesi'ni ayakkabısının üzerine geçirdiği galoşla ziyaret etti.
Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ildeki 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlenen programda karşısında oturan kişiye "Sen öğretmen misin birader? Öğretmen gibi otur da bir görelim." diyerek dikkatleri üzerine çekti.     Daha sonra yaptığı açıklamada ise tepki gösterdiği kişinin öğretmen değil, gazeteci olduğunu ifade etti. Gazeteci ise Vali'yi ziyaret edip, özür diledi. Vali Toprak, bir kez daha gündeme geldi.   TÜRBE İÇİNDE AYAKKABILI Hz. Mevlanı'nın Vuslatı'nın 746. yıl dönümü nedeniyle kentte 7 Aralık'ta başlayan törenlere, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı. Vali Cüneyit Orhan Toprak, bakanlarla birlikte 7 Aralık günü Şems-i Tebrizi Türbesi'ni ziyaret etti. Bakanların ayakkabılarını çıkarıp çorapla girdiği türbeye, Vali Toprak ise ayakkabısının üzerine taktığı galoşla girdi.
Son günlerde karşısında oturan gazeteciye söyledikleriyle gündem olan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Şems-i Tebrizi Türbesi'ni ayakkabısının üzerine geçirdiği galoşla ziyaret etti.

Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, ildeki 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlenen programda karşısında oturan kişiye "Sen öğretmen misin birader? Öğretmen gibi otur da bir görelim." diyerek dikkatleri üzerine çekti.

 

 

Daha sonra yaptığı açıklamada ise tepki gösterdiği kişinin öğretmen değil, gazeteci olduğunu ifade etti. Gazeteci ise Vali'yi ziyaret edip, özür diledi.

Vali Toprak, bir kez daha gündeme geldi.

 

TÜRBE İÇİNDE AYAKKABILI

Hz. Mevlanı'nın Vuslatı'nın 746. yıl dönümü nedeniyle kentte 7 Aralık'ta başlayan törenlere, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da katıldı.

Vali Cüneyit Orhan Toprak, bakanlarla birlikte 7 Aralık günü Şems-i Tebrizi Türbesi'ni ziyaret etti.

Bakanların ayakkabılarını çıkarıp çorapla girdiği türbeye, Vali Toprak ise ayakkabısının üzerine taktığı galoşla girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.