BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'DEN ANLAMLI İFTAR

Çayırova 30.05.2019 - 01:19, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1925+ kez okundu.
 

BÜNYAMİN ÇİFTÇİ'DEN ANLAMLI İFTAR

Çiftçi, engelli vatandaşlar ve ailelerini iftarda ağırladı
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, engelli vatandaşlar ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Belediye hizmet binası önünde gerçekleşen iftara Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, belediye başkan yardımcısı Saadettin Arıkboğa, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. İftar öncesinde katılımcıların masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Çiftçi, engelli vatandaşlar ve aileleri ile yakından ilgilendi.   Engelsiz Yaşam Merkezi   Ezanın okunması ile birlikte açılan orucun ardından katılımcılara seslenen Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Bu mübarek ramazan günü iftar sevincini bizlerle paylaştığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte sizlerin hizmet alacağı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inşa edeceğiz. Sizlerin maksimum düzeyde faydalanabileceği bu merkezde sizlere daha güzel hizmet vereceğiz. Günlük yaşamlarınızı kolaylaştıracağız Bizler sizin için buradayız. Sizlerin her zaman yanında olacağız. Şimdiden kadir gecenizi ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.
Çiftçi, engelli vatandaşlar ve ailelerini iftarda ağırladı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, engelli vatandaşlar ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Belediye hizmet binası önünde gerçekleşen iftara Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, belediye başkan yardımcısı Saadettin Arıkboğa, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı. İftar öncesinde katılımcıların masalarını tek tek ziyaret eden Başkan Çiftçi, engelli vatandaşlar ve aileleri ile yakından ilgilendi.

 

Engelsiz Yaşam Merkezi

 

Ezanın okunması ile birlikte açılan orucun ardından katılımcılara seslenen Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Bu mübarek ramazan günü iftar sevincini bizlerle paylaştığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte sizlerin hizmet alacağı Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inşa edeceğiz. Sizlerin maksimum düzeyde faydalanabileceği bu merkezde sizlere daha güzel hizmet vereceğiz. Günlük yaşamlarınızı kolaylaştıracağız Bizler sizin için buradayız. Sizlerin her zaman yanında olacağız. Şimdiden kadir gecenizi ve Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.