Bulgaristan'dan Türkiye'ye Destek

Gündem 11.10.2019 - 18:09, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2129+ kez okundu.
 

Bulgaristan'dan Türkiye'ye Destek

Erdoğan'ın kapıları açma uyarısından sonra, Bulgaristan Başbakanı Borisov, "Avrupa, Erdoğan'ın karşısındayken bir tek kendisinin onun yanında olduğunu" söyledi.
Suriye'nin kuzeyine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili Avrupa Birliği'nden gelen tepkileri eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Harekatı işgal olarak nitelemeye çalışırsanız kapıları açarız, 3.6 milyon mülteciyi size yollarız" demişti.   Erdoğan'ın dün 3.6 milyon sığınmacı için Avrupa kapılarını açma uyarısını değerlendiren Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Avrupa Erdoğan'ın karşısındayken bir tek kendisinin onun yanında olduğunu tekrar etti.   "SADECE BEN ONUN YANINDA YER ALDIM"   Facebook hesabından bir video yayınlayan Borisov, "Bulgaristan ve Türkiye iyi komşuluk ilişkilerine sahip. Türkiye ile AB arasında gerilim yaşandığında, Erdoğan'a yardım ettim. Avrupa'nın Erdoğan'a karşı olduğu birçok durumda, sadece ben onun yanında yer aldım" dedi.
Erdoğan'ın kapıları açma uyarısından sonra, Bulgaristan Başbakanı Borisov, "Avrupa, Erdoğan'ın karşısındayken bir tek kendisinin onun yanında olduğunu" söyledi.

Suriye'nin kuzeyine yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili Avrupa Birliği'nden gelen tepkileri eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Harekatı işgal olarak nitelemeye çalışırsanız kapıları açarız, 3.6 milyon mülteciyi size yollarız" demişti.

 

Erdoğan'ın dün 3.6 milyon sığınmacı için Avrupa kapılarını açma uyarısını değerlendiren Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Avrupa Erdoğan'ın karşısındayken bir tek kendisinin onun yanında olduğunu tekrar etti.

 

"SADECE BEN ONUN YANINDA YER ALDIM"

 

Facebook hesabından bir video yayınlayan Borisov, "Bulgaristan ve Türkiye iyi komşuluk ilişkilerine sahip. Türkiye ile AB arasında gerilim yaşandığında, Erdoğan'a yardım ettim. Avrupa'nın Erdoğan'a karşı olduğu birçok durumda, sadece ben onun yanında yer aldım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.