Bu Program Kaçmaz!

Gebze 10.01.2020 - 11:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1989+ kez okundu.
 

Bu Program Kaçmaz!

TÜGVA Gebze Temsilciliği, ortaokulda öğrenim gören kız öğrencilere özel yarı tatili programı hazırladı.
TÜGVA Gebze Temsilciliği'nden şu açıklama yapıldı:   "TÜGVA Gebze Temsilciliği bölgemizde eğitim gören Ortaokul kız öğrencilerine yönelik kapsamlı ve eğlenceli bir programla hizmet edecek. İçerisinde tatil döneminde çocukların eğitim ve öğretim sezonunda öğrendiklerini pekiştirecekleri,değerler eğitimiyle geçmişten gelen ve toplumun temel yapı taşlarını oluşturan cemiyet hayatında ve aile hayatı  içerisinde düzen ve saygı içerisinde yasayabilecekleri değerleri kazanacakları, sosyo kültürel anlamda tiyatro, gezi, zeka oyunları gibi eğlenceli aktivelerle dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmeleri için kapsamlı bir program hazırlandı.    Kayıtlar ve detaylı bilgi için Tügva Gebze Temsilciliğini ziyaret edebilir veya 0551 986 97 20 -0262 646 20 71 numaralı telefonlardan bilgi alınabilir."
TÜGVA Gebze Temsilciliği, ortaokulda öğrenim gören kız öğrencilere özel yarı tatili programı hazırladı.

TÜGVA Gebze Temsilciliği'nden şu açıklama yapıldı:

 

"TÜGVA Gebze Temsilciliği bölgemizde eğitim gören Ortaokul kız öğrencilerine yönelik kapsamlı ve eğlenceli bir programla hizmet edecek. İçerisinde tatil döneminde çocukların eğitim ve öğretim sezonunda öğrendiklerini pekiştirecekleri,değerler eğitimiyle geçmişten gelen ve toplumun temel yapı taşlarını oluşturan cemiyet hayatında ve aile hayatı  içerisinde düzen ve saygı içerisinde yasayabilecekleri değerleri kazanacakları, sosyo kültürel anlamda tiyatro, gezi, zeka oyunları gibi eğlenceli aktivelerle dolu dolu bir yarıyıl tatili geçirmeleri için kapsamlı bir program hazırlandı. 

 

Kayıtlar ve detaylı bilgi için Tügva Gebze Temsilciliğini ziyaret edebilir veya 0551 986 97 20 -0262 646 20 71 numaralı telefonlardan bilgi alınabilir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.