Bu Kampanya Yüz Güldürüyor

Gebze 31.10.2019 - 17:40, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2766+ kez okundu.
 

Bu Kampanya Yüz Güldürüyor

Gebze’nin sevilen esnaflarından Frenci Ömer, bu yılda öğretmenlere özel yaptığı kampanya ile eğitimcilerin yüzünü güldürdü.
Gebze’nin sevilen esnaflarından Frenci Ömer, bu yılda öğretmenlere özel yaptığı kampanya ile eğitimcilerin yüzünü güldürdü.   “KAMPANYA 1-30 KASIM ARASI OLACAK” Geleneksel olarak her yıl devam eden öğretmenlere özel işçilik ücreti almadan ve yedek parçalarda iskonto kampanyası bu yılda devam ediyor. Gebze basınına özel kahvaltı programında gazetecilere açıklamada bulunan Frenci Ömer, “Kasım ayı boyunca öğretmenlerin kendi araçlarının fren, balata, bakım ve malzemelerinin değiştirilmesinde işçilik ücreti alınmayacaktır. Bu kampanya bütün öğretmenlerimizi kapsıyor. Görevde olan olmayan, emekli olup göreve devam eden öğretmenleri de bu kampanyamız kapsıyor. Öğretmenlerin ihraç edilmemiş ve herhangi suça bulaşmamış olmaları gerekiyor. Gebzeli, Dilovalı, Darıcalı, Çayırovalı öğretmenler bu kampanyadan yararlanabilecek. “diye konuştu.   Gerekli ayrıntı ve bilgi için 0262 643 28 28 numaralı telefondan Frenci Ömer’e ulaşabilirsiniz.  
Gebze’nin sevilen esnaflarından Frenci Ömer, bu yılda öğretmenlere özel yaptığı kampanya ile eğitimcilerin yüzünü güldürdü.

Gebze’nin sevilen esnaflarından Frenci Ömer, bu yılda öğretmenlere özel yaptığı kampanya ile eğitimcilerin yüzünü güldürdü.

 

“KAMPANYA 1-30 KASIM ARASI OLACAK”

Geleneksel olarak her yıl devam eden öğretmenlere özel işçilik ücreti almadan ve yedek parçalarda iskonto kampanyası bu yılda devam ediyor. Gebze basınına özel kahvaltı programında gazetecilere açıklamada bulunan Frenci Ömer, “Kasım ayı boyunca öğretmenlerin kendi araçlarının fren, balata, bakım ve malzemelerinin değiştirilmesinde işçilik ücreti alınmayacaktır. Bu kampanya bütün öğretmenlerimizi kapsıyor. Görevde olan olmayan, emekli olup göreve devam eden öğretmenleri de bu kampanyamız kapsıyor. Öğretmenlerin ihraç edilmemiş ve herhangi suça bulaşmamış olmaları gerekiyor. Gebzeli, Dilovalı, Darıcalı, Çayırovalı öğretmenler bu kampanyadan yararlanabilecek. “diye konuştu.

 

Gerekli ayrıntı ve bilgi için 0262 643 28 28 numaralı telefondan Frenci Ömer’e ulaşabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.