Bu Kadarına da Pes!

Gebze 08.11.2019 - 11:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2399+ kez okundu.
 

Bu Kadarına da Pes!

Gebze’de bir kişi, tartıştığı gençlerin yanında bulunan köpeği bıçaklayarak öldürdü.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 57 yaşındaki Harun S. adlı şahıs, sokakta ellerinde 6 aylık bir köpek yavrusu ile dolaşan Gökhan Y. (17) ve arkadaşlarıyla tartışma yaşadı. 6 AYLIK KÖPEĞİ BIÇAKLADI Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Harun S., yanında taşıdığı bıçakla gençlerin üzerine yürüyerek yanlarında gezdirdikleri 6 aylık köpeği bıçakladı. Köpeğin kanlar içinde yerde kaldığı gören Gökhan Y. ve arkadaşları, yaralı köpeği kucaklayarak Hacı Halil Mahallesi Kızılay Caddesi üzerinde bulunan bir veterinere götürdü.
Gebze’de bir kişi, tartıştığı gençlerin yanında bulunan köpeği bıçaklayarak öldürdü.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 57 yaşındaki Harun S. adlı şahıs, sokakta ellerinde 6 aylık bir köpek yavrusu ile dolaşan Gökhan Y. (17) ve arkadaşlarıyla tartışma yaşadı.

6 AYLIK KÖPEĞİ BIÇAKLADI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası Harun S., yanında taşıdığı bıçakla gençlerin üzerine yürüyerek yanlarında gezdirdikleri 6 aylık köpeği bıçakladı. Köpeğin kanlar içinde yerde kaldığı gören Gökhan Y. ve arkadaşları, yaralı köpeği kucaklayarak Hacı Halil Mahallesi Kızılay Caddesi üzerinde bulunan bir veterinere götürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.