Bıyık, Darıca Kaymakamlığına yeni atanan Kara’yı ağırladı

Darıca 05.08.2020 - 12:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2452+ kez okundu.
 

Bıyık, Darıca Kaymakamlığına yeni atanan Kara’yı ağırladı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’ya yeni atanan Kaymakam Yüksel Kara’yı makamında ağırladı. Ziyaret nedeniyle Kaymakam Kara’ya teşekkür eden Bakan Bıyık, yeni görevinde başarılar diledi.
Darıca’ya yeni atanan ve geçtiğimiz hafta görevine başlayan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a iade-i ziyarette bulundu. Darıca Kaymakamı Kara’yı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, nazik ziyareti için teşekkür ederken yeni görevinde de başarılar diledi. Darıca’da bir aile ortamı olduğunu ifade eden ve kurumlar arası iş birliği ile ilçeye hizmet edeceklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, amaçlarının Darıca’yı birlikte kalkındırmak olduğunu söyledi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara da misafirperverliği için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederek her zaman diyalog halinde olacaklarını söyledi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’ya yeni atanan Kaymakam Yüksel Kara’yı makamında ağırladı. Ziyaret nedeniyle Kaymakam Kara’ya teşekkür eden Bakan Bıyık, yeni görevinde başarılar diledi.

Darıca’ya yeni atanan ve geçtiğimiz hafta görevine başlayan Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a iade-i ziyarette bulundu. Darıca Kaymakamı Kara’yı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, nazik ziyareti için teşekkür ederken yeni görevinde de başarılar diledi. Darıca’da bir aile ortamı olduğunu ifade eden ve kurumlar arası iş birliği ile ilçeye hizmet edeceklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, amaçlarının Darıca’yı birlikte kalkındırmak olduğunu söyledi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara da misafirperverliği için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederek her zaman diyalog halinde olacaklarını söyledi. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.