Beylikbağı Halkı Sorunlarına Çözüm Arıyor

Özel Haber 23.11.2019 - 12:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1953+ kez okundu.
 

Beylikbağı Halkı Sorunlarına Çözüm Arıyor

Beylikbağı Halkı Sorunlarına Çözüm Arıyor
Beylikbağı Bölgesi için önemli bir nokta olan E5 köprülü kavşakta özellikle sabah saatlerinde yaşanan Tarafik çeşmekeşi bölge halkını adeta çileden çıkarma noktasına getirdi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı ile birlikte geçtğimiz gün sabah erkenden kalkıp bizzat yaşanan trafik çilesini yerinde tespit etmek için kavşakta bazı çekimler ve gözlemler yaptık. Yaptığımız gözlemler gerçekten içler acısı idi.... Özellikle toplu taşıma araçlarının hemen  hemen hepsi kural ihlali yapıyor olay mahallinde ışıklandırmanın yetersiz olması nedeneyle de yayalar oldukça zor anlar yaşıyorlar... Bu durumu buradan bölgenin seçilmiş meclis üyelerinin dikkatine sunmak isteriz. sizleri seçerek haklarını yaşam standarlarını ve bir çok alanda halkın çözümünü sağlamak amacıyla sizleri seçilmiş kılan halkın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye davet ediyoruz. En üzücü durum bölgenin biri muhalefet 6 meclis üyesi bulunmasın rağmen bölge sorunlarıyla yeterince ilgilenmemeleri ve halktan kopuk olmaları, bölge halkının ne kadar sahipsiz olduğunun kanıtıdır.  
Beylikbağı Halkı Sorunlarına Çözüm Arıyor

Beylikbağı Bölgesi için önemli bir nokta olan E5 köprülü kavşakta özellikle sabah saatlerinde yaşanan Tarafik çeşmekeşi bölge halkını adeta çileden çıkarma noktasına getirdi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sedat Kıldacı ile birlikte geçtğimiz gün sabah erkenden kalkıp bizzat yaşanan trafik çilesini yerinde tespit etmek için kavşakta bazı çekimler ve gözlemler yaptık.

Yaptığımız gözlemler gerçekten içler acısı idi....

Özellikle toplu taşıma araçlarının hemen  hemen hepsi kural ihlali yapıyor olay mahallinde ışıklandırmanın yetersiz olması nedeneyle de yayalar oldukça zor anlar yaşıyorlar...

Bu durumu buradan bölgenin seçilmiş meclis üyelerinin dikkatine sunmak isteriz.

sizleri seçerek haklarını yaşam standarlarını ve bir çok alanda halkın çözümünü sağlamak amacıyla sizleri seçilmiş kılan halkın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye davet ediyoruz.

En üzücü durum bölgenin biri muhalefet 6 meclis üyesi bulunmasın rağmen bölge sorunlarıyla yeterince ilgilenmemeleri ve halktan kopuk olmaları, bölge halkının ne kadar sahipsiz olduğunun kanıtıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.