Beyaz Kalplerin Masterchefleri Nefes Kesti

Gündem 04.10.2019 - 11:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2373+ kez okundu.
 

Beyaz Kalplerin Masterchefleri Nefes Kesti

Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde 8 ay eğitim alan 9 öğrenci düzenlenen yemek yarışmasında hünerlerini sergiledi.
Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezinde aşçı yardımcılığı eğitimi alan 9 öğrenci için yemek yarışması düzenlendi. 8 aylık eğitim alan öğrenciler jüriden tam puan almak için kıyasıya yarıştı. Öğrencilerin hazırladığı yemekler usta şefleri aratmadı. JÜRİ YEMEKLERİ DEĞERLENDİRDİ Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde yemek yarışması heyecanı yaşandı. Merkez’de aşçı yardımcılığı eğitimi alan öğrenciler, edindikleri bilgiler ışığında hazırladıkları yemekleri jürinin beğenisine sundu. 9 öğrenci için yapılan yemek yarışmasında jüri koltuğuna Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mücahit Arslan, Ramada Otel Aşçı başı Naif Bagi, Amerika’da yıllarca yaşamış ve şeflik yapan Çiğ Beslenme Uzmanı Mehmet Ak, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Şemsettin Yıldırım oturdu.  HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER Yarışma, televizyonda izlenen masterchef programına benzer nitelikte yapıldı. Öğrenciler hünerlerini bir bir sergilerken aralarında kıyasıya bir rekabet oluştu. Her öğrenciye menüyü yapmaları için 90 dakika süre verildi. Öğrencilerden mevsim salata, fırında köfte patates, yayla çorbası tavuklu makarna ve irmik helvası yapmaları istendi. Verilen sürede istenilen yemekleri eksiksiz yapan öğrenciler yapmış oldukları yemekleri jürinin beğenisine sundu. 1. OLAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ HEDİYE Heyecanlı bir bekleyişin ardından jüri üyeleri öğrencilerin yapmış olduğu yemekleri tadarak puanladı. Açıklanan sonuçlarda 3. grup 100 puanla birinci, 2. Grup 99 puanla ikinci, 1. Grup öğrencileri de 98 puanla 3. oldu. Ramada Otel Aşçı başı Naif Bagi 1. olan öğrencileri İstanbul’da 11-12 Ekim yapılacak olan Uluslararası Anadolu Mutfağı yarışmasına götüreceğini belirtti.
Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde 8 ay eğitim alan 9 öğrenci düzenlenen yemek yarışmasında hünerlerini sergiledi.

Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezinde aşçı yardımcılığı eğitimi alan 9 öğrenci için yemek yarışması düzenlendi. 8 aylık eğitim alan öğrenciler jüriden tam puan almak için kıyasıya yarıştı. Öğrencilerin hazırladığı yemekler usta şefleri aratmadı.

JÜRİ YEMEKLERİ DEĞERLENDİRDİ
Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde yemek yarışması heyecanı yaşandı. Merkez’de aşçı yardımcılığı eğitimi alan öğrenciler, edindikleri bilgiler ışığında hazırladıkları yemekleri jürinin beğenisine sundu. 9 öğrenci için yapılan yemek yarışmasında jüri koltuğuna Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mücahit Arslan, Ramada Otel Aşçı başı Naif Bagi, Amerika’da yıllarca yaşamış ve şeflik yapan Çiğ Beslenme Uzmanı Mehmet Ak, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Şemsettin Yıldırım oturdu.

 HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER
Yarışma, televizyonda izlenen masterchef programına benzer nitelikte yapıldı. Öğrenciler hünerlerini bir bir sergilerken aralarında kıyasıya bir rekabet oluştu. Her öğrenciye menüyü yapmaları için 90 dakika süre verildi. Öğrencilerden mevsim salata, fırında köfte patates, yayla çorbası tavuklu makarna ve irmik helvası yapmaları istendi. Verilen sürede istenilen yemekleri eksiksiz yapan öğrenciler yapmış oldukları yemekleri jürinin beğenisine sundu.

1. OLAN ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ HEDİYE
Heyecanlı bir bekleyişin ardından jüri üyeleri öğrencilerin yapmış olduğu yemekleri tadarak puanladı. Açıklanan sonuçlarda 3. grup 100 puanla birinci, 2. Grup 99 puanla ikinci, 1. Grup öğrencileri de 98 puanla 3. oldu. Ramada Otel Aşçı başı Naif Bagi 1. olan öğrencileri İstanbul’da 11-12 Ekim yapılacak olan Uluslararası Anadolu Mutfağı yarışmasına götüreceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.