Başkan Yaylak, Başarılar Diledi

Gündem 11.01.2020 - 12:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2108+ kez okundu.
 

Başkan Yaylak, Başarılar Diledi

Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu (KORDEF) Başkanı Celalettin Yaylak ve Genel Sekreter Kerim Kuyucu gazetemize ziyarette bulundular.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler dolayısıyla gazetemiz imtiyaz sahipleri Mustafa Can ve Hakan Bayram'a ziyarette bulunan KORDEF Başkanı Celalettin Yaylak ve Genel Sekreter Kerim Kuyucu, Can ve Bayram'a başarı dileklerinde bulundular. Gazetemiz merkez ofisinde gerçekleştirilen ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü.    Başkan Yaylak, "Basın ve medya çok önemli bir güç. Sevgili kardeşlerim Mustafa ve Hakan Beylere böyle bir zamanda basın dünyasındaki ilkeli duruşlarından ve verdikleri emekten ötürü çok teşekkür ediyorum" diyerek başarılar diledi.   Mustafa Can ve Hakan Bayram ise Başkan Yaylak ve Genel Sekreter Kuyucu'ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler.  
Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu (KORDEF) Başkanı Celalettin Yaylak ve Genel Sekreter Kerim Kuyucu gazetemize ziyarette bulundular.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler dolayısıyla gazetemiz imtiyaz sahipleri Mustafa Can ve Hakan Bayram'a ziyarette bulunan KORDEF Başkanı Celalettin Yaylak ve Genel Sekreter Kerim Kuyucu, Can ve Bayram'a başarı dileklerinde bulundular. Gazetemiz merkez ofisinde gerçekleştirilen ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. 

 

Başkan Yaylak, "Basın ve medya çok önemli bir güç. Sevgili kardeşlerim Mustafa ve Hakan Beylere böyle bir zamanda basın dünyasındaki ilkeli duruşlarından ve verdikleri emekten ötürü çok teşekkür ediyorum" diyerek başarılar diledi.

 

Mustafa Can ve Hakan Bayram ise Başkan Yaylak ve Genel Sekreter Kuyucu'ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.