Başkan Şayir’e Manisa’dan Ziyaret

Siyaset 29.11.2019 - 11:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1633+ kez okundu.
 

Başkan Şayir’e Manisa’dan Ziyaret

Manisa ili Demirci ilçesi Belediye Başkanı Selami Selçuk’tan Başkan Şayir’e ziyaret.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Manisa’nın Demirci İlçesi Belediye Başkanı Selami Selçuk’u ağırladı. Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette Başkan Şayir, meslektaşı Selçuk’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk’ta misafirperverliğinden dolayı Başkan Şayir ve meclis üyelerine teşekkür ederken, ilçesinde yaptığı çalışmaları hakkında bilgiler vererek fikir alışverişinde bulundu.
Manisa ili Demirci ilçesi Belediye Başkanı Selami Selçuk’tan Başkan Şayir’e ziyaret.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Manisa’nın Demirci İlçesi Belediye Başkanı Selami Selçuk’u ağırladı. Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette Başkan Şayir, meslektaşı Selçuk’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk’ta misafirperverliğinden dolayı Başkan Şayir ve meclis üyelerine teşekkür ederken, ilçesinde yaptığı çalışmaları hakkında bilgiler vererek fikir alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.