Başkan Şayir’den 19 Mayıs mesajı

Dilovası 18.05.2020 - 16:01, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3127+ kez okundu.
 

Başkan Şayir’den 19 Mayıs mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesaj ile gençliğin bayramını kutladı.
Mesajında, “Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadelenin başlangıç günü olan 19 Mayıs 1919 “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nın 101.  yıldönümünü gururla kutluyoruz” diyen Başkan Şayir, “19 Mayıs 1919; Bağımsızlığımıza atılan ilk adım, milletimizin birlik ve beraberlik içinde onuruyla yaşama kararlılığının ilan edildiği gündür” dedi. GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın bu yıl, koronavirüs salgını nedeniyle buruk kutlanacağını ifade eden Başkan Şayir, “19 Mayıs’ın bayram olarak gençlere hediye edilmesi, istikbalimiz, geleceğimiz  için gençlerimizin omuzlarındaki misyonu ortaya koymaktadır. Dilovası Belediyesi olarak Cumhuriyetimizin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa kazandırdıklarının korunması noktasında gençlerimize güveniyor ve her zaman destekliyoruz” dedi. RAHMETLE ANIYORUZ Başkan Hamza Şayir, “Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşları, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve tüm milletimizin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek mesajını tamamladı.
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yayımladığı mesaj ile gençliğin bayramını kutladı.

Mesajında, “Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadelenin başlangıç günü olan 19 Mayıs 1919 “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nın 101.  yıldönümünü gururla kutluyoruz” diyen Başkan Şayir, “19 Mayıs 1919; Bağımsızlığımıza atılan ilk adım, milletimizin birlik ve beraberlik içinde onuruyla yaşama kararlılığının ilan edildiği gündür” dedi.

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın bu yıl,

koronavirüs salgını nedeniyle buruk kutlanacağını ifade eden Başkan Şayir, “19 Mayıs’ın bayram olarak gençlere hediye edilmesi, istikbalimiz, geleceğimiz  için gençlerimizin omuzlarındaki misyonu ortaya koymaktadır.

Dilovası Belediyesi olarak Cumhuriyetimizin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa kazandırdıklarının korunması noktasında gençlerimize güveniyor ve her zaman destekliyoruz” dedi.

RAHMETLE ANIYORUZ

Başkan Hamza Şayir, “Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşları, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve tüm milletimizin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diyerek mesajını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.