Başkan'ın Müdürlükleri Tartışılıyor!

Gündem 26.07.2019 - 11:25, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2266+ kez okundu.
 

Başkan'ın Müdürlükleri Tartışılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 10 şirketin, yönetim kurulu başkanlığını da Alinur Aktaş yürütüyor.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 30 Ağustos'a ilişkin yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Aktaş, "30 Ağustos halkın tamamını ilgilendiren bir bayram değil"ifadeleriyle hafızalara kazındı. Bu sözler gündemdeki yerini korurken, Aktaş ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. 10 ŞİRKETİN BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 10 şirketin yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan ismin de Alinur Aktaş olduğu öğrenildi. Alinur Aktaş'ın yönetim kurulu başkanı olduğu belediyeye bağlı 10 şirket şunlar; BURULAŞ, BURFAŞ, BİNTED, BUSKİ, BURBAK, BURKENT, JEOTERMAL, BESAŞ, TARIM A.Ş. ve KÜLTÜR A.Ş. HEPSİNDEN MAAŞ Alinur Aktaş, tüm şirketlerden yaptığı görev nedeniyle maaş alıyor.
Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 10 şirketin, yönetim kurulu başkanlığını da Alinur Aktaş yürütüyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 30 Ağustos'a ilişkin yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Aktaş, "30 Ağustos halkın tamamını ilgilendiren bir bayram değil"ifadeleriyle hafızalara kazındı.

Bu sözler gündemdeki yerini korurken, Aktaş ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı.

10 ŞİRKETİN BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ

Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 10 şirketin yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan ismin de Alinur Aktaş olduğu öğrenildi.

Alinur Aktaş'ın yönetim kurulu başkanı olduğu belediyeye bağlı 10 şirket şunlar; BURULAŞ, BURFAŞ, BİNTED, BUSKİ, BURBAK, BURKENT, JEOTERMAL, BESAŞ, TARIM A.Ş. ve KÜLTÜR A.Ş.

HEPSİNDEN MAAŞ

Alinur Aktaş, tüm şirketlerden yaptığı görev nedeniyle maaş alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.