Başkan Elmas Sezon Açılışına Katıldı

Gündem 05.10.2019 - 15:47, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2075+ kez okundu.
 

Başkan Elmas Sezon Açılışına Katıldı

Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Fatih Yalsız KOGİDEF Başkanı Mehmet Elmas’a plaket takdim etti.
Daha önce Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübünde 4 yıl yönetici olarak görev yapan ve kamuoyunda spora verdiği destekle tanınan Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas’a Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Fatih Yalsız tarafından plaket takdim edildi.   Mehmet Elmas: “Çok onurlandım”   Programda kısa bir konuşma yapan Mehmet Elmas; “Beylikbağı stadını böyle dolu görünce o kadar onurlandım ki gerçekten çok hoşuma gitti. Başkanımız seviliyor, Beylikbağı Spor seviliyor. Biz de sporu sevmeliyiz. Spor gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alı koyan çok önemli dallardan bir tanesidir. Başkanlarıma saygı duyuyorum. Çünkü onlar gerçekten çok büyük emek veriyorlar” diye konuştu.   “Büyük Giresun Buluşması’na Hepiniz Davetlisiniz”   Ayrıca stadyumdaki etkinliğe katılan Beylikbağlılara seslenen Mehmet Elmas, “24-27 Ekim tarihleri arasında Darıca sahilinde düzenlenecek olan “Büyük Giresun Buluşması”na vatandaşları davet ederek, “Tüm hemşerilerimi ve Giresunlu olsun olmasın herkesi “Büyük Giresun Buluşması”na davet ediyorum.” diye konuştu.
Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Fatih Yalsız KOGİDEF Başkanı Mehmet Elmas’a plaket takdim etti.

Daha önce Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübünde 4 yıl yönetici olarak görev yapan ve kamuoyunda spora verdiği destekle tanınan Kocaeli Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Elmas’a Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Fatih Yalsız tarafından plaket takdim edildi.

 

Mehmet Elmas: “Çok onurlandım”

 

Programda kısa bir konuşma yapan Mehmet Elmas; “Beylikbağı stadını böyle dolu görünce o kadar onurlandım ki gerçekten çok hoşuma gitti. Başkanımız seviliyor, Beylikbağı Spor seviliyor. Biz de sporu sevmeliyiz. Spor gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alı koyan çok önemli dallardan bir tanesidir. Başkanlarıma saygı duyuyorum. Çünkü onlar gerçekten çok büyük emek veriyorlar” diye konuştu.

 

“Büyük Giresun Buluşması’na Hepiniz Davetlisiniz”

 

Ayrıca stadyumdaki etkinliğe katılan Beylikbağlılara seslenen Mehmet Elmas, “24-27 Ekim tarihleri arasında Darıca sahilinde düzenlenecek olan “Büyük Giresun Buluşması”na vatandaşları davet ederek, “Tüm hemşerilerimi ve Giresunlu olsun olmasın herkesi “Büyük Giresun Buluşması”na davet ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.