BAŞKAN ÇİFTÇİ FIRINLARI DENETLEDİ

Çayırova 11.05.2019 - 15:23, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3234+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ FIRINLARI DENETLEDİ

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte fırınlarda denetimlerde bulundu.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, zabıta ekipleriyle birlikte ilçedeki fırınlarda ekmek gramajı ve hijyen denetimi yaptı. Çiftçi, hijyene ve gramaj kurallarına uyan fırıncılara, gösterdikleri özen dolayısıyla teşekkür etti.   Çiftçi, ekmek satışlarında hijyene dikkat edilmesini ve satış yapan kasiyerlerden eldiven kullanmalarını istedi.   Üretim hanelerde de inceleme yapan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, titizlikle incelediği üretim hanelerde hijyen konusunda çok hassas olunmasını ve duvarların temiz olmasını talep etti.   Halkın sağlıklı ve temiz unlu mamulleri tüketmesi için rutin denetimlerin devam edeceğini belirten Başkan Çiftçi, vatandaşların sağlıklı ve temiz gıda tüketmesine çok önem verdiklerini belirterek, kurallara uymayan işletmelere gereken yasal müeyyidelerin uygulanacağını sözlerine ekledi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte fırınlarda denetimlerde bulundu.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, zabıta ekipleriyle birlikte ilçedeki fırınlarda ekmek gramajı ve hijyen denetimi yaptı. Çiftçi, hijyene ve gramaj kurallarına uyan fırıncılara, gösterdikleri özen dolayısıyla teşekkür etti.

 

Çiftçi, ekmek satışlarında hijyene dikkat edilmesini ve satış yapan kasiyerlerden eldiven kullanmalarını istedi.

 

Üretim hanelerde de inceleme yapan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, titizlikle incelediği üretim hanelerde hijyen konusunda çok hassas olunmasını ve duvarların temiz olmasını talep etti.

 

Halkın sağlıklı ve temiz unlu mamulleri tüketmesi için rutin denetimlerin devam edeceğini belirten Başkan Çiftçi, vatandaşların sağlıklı ve temiz gıda tüketmesine çok önem verdiklerini belirterek, kurallara uymayan işletmelere gereken yasal müeyyidelerin uygulanacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.