BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ŞEHİT YAKINLARINI AĞIRLADI

Gebze 21.05.2019 - 09:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2265+ kez okundu.
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ ŞEHİT YAKINLARINI AĞIRLADI

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şubesini makamında ağırladı.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şubesini makamında ağırladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube yönetimi ile bir araya geldi. Dernek bünyesinde bulunan şeih yakınlaqrı ve gazileri makamlıda ağırlayan Başkan Büyükgöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sizler bu topraklar için canlarını, kanlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetlerisiniz. Şehitlerimizin hakları nasıl ödemez ise sizlerin de hakları aynı şekilde ödenmez. Eşini, oğlunu, abisini ya da babasını bu topraklar uğruna şehit vermiş tüm şehit yakınları, Allah sizlerden razı olsun" dedi. Öte yandan, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı Genel Sekreteri Mehmet Duman Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel sekreter Mehmet Duman Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şubesini makamında ağırladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur BüyükgözTürkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şubesini makamında ağırladı.



Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kocaeli Şube yönetimi ile bir araya geldi. Dernek bünyesinde bulunan şeih yakınlaqrı ve gazileri makamlıda ağırlayan Başkan Büyükgöz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Sizler bu topraklar için canlarını, kanlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetlerisiniz. Şehitlerimizin hakları nasıl ödemez ise sizlerin de hakları aynı şekilde ödenmez. Eşini, oğlunu, abisini ya da babasını bu topraklar uğruna şehit vermiş tüm şehit yakınları, Allah sizlerden razı olsun" dedi.



Öte yandan, Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı Genel Sekreteri Mehmet Duman Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel sekreter Mehmet Duman Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.