Başkan Büyükgöz Cumhuriyet mahallesinde yeni yapılan spor kompleksini gezdi

Gebze 07.09.2021 - 10:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2350+ kez okundu.
 

Başkan Büyükgöz Cumhuriyet mahallesinde yeni yapılan spor kompleksini gezdi

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Büyükgöz, Cumhuriyet Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi
Mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Büyükgöz, Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi. İlk olarak hizmete giren kapalı spor salonunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, personeller ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Kapalı spor salonunun ardından yine Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan yarı olimpik yüzme havuzuna geçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılan ve Gebze Belediyesi tarafından işletmesi sağlanacak spor tesislerinin çocukların ve gençlerin sporla tanışmasına önemli katkı sunacağını ifade etti. HASTALARA ACİL ŞİFALAR Cumhuriyet Mahallesi’nde 1 temmuz tarihinden itibaren hizmete giren Şehit Mehmet Kartal Aile Sağlığı Merkezini de ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, görevli sağlık personeli ve vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Tedavi için ASM’de bulunan vatandaşlara acil şifalar temennisinde bulunan Başkan Büyükgöz daha sonra Atatürk Anadolu Lisesi’ne geçti. ÖĞRENCİLERE DERSLERİNDE BAŞARILAR Öğrencilerin okula geliş gidişlerinde kolayca ulaşım imkanı sağlanması için belediye ekipleri tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, okulu ziyaretinde öğrenciler ve idarecilerle de hasbihal etti. Başkan Büyükgöz öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar temennisinde bulundu.
Mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Büyükgöz, Cumhuriyet Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Büyükgöz, Cumhuriyet Mahallesi’ndeydi. İlk olarak hizmete giren kapalı spor salonunu ziyaret ederek incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, personeller ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Kapalı spor salonunun ardından yine Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan yarı olimpik yüzme havuzuna geçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye kazandırılan ve Gebze Belediyesi tarafından işletmesi sağlanacak spor tesislerinin çocukların ve gençlerin sporla tanışmasına önemli katkı sunacağını ifade etti.

HASTALARA ACİL ŞİFALAR

Cumhuriyet Mahallesi’nde 1 temmuz tarihinden itibaren hizmete giren Şehit Mehmet Kartal Aile Sağlığı Merkezini de ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, görevli sağlık personeli ve vatandaşlarla da bir süre sohbet etti. Tedavi için ASM’de bulunan vatandaşlara acil şifalar temennisinde bulunan Başkan Büyükgöz daha sonra Atatürk Anadolu Lisesi’ne geçti.

ÖĞRENCİLERE DERSLERİNDE BAŞARILAR

Öğrencilerin okula geliş gidişlerinde kolayca ulaşım imkanı sağlanması için belediye ekipleri tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, okulu ziyaretinde öğrenciler ve idarecilerle de hasbihal etti. Başkan Büyükgöz öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.