Başkan Bıyık’tan Ankara ziyareti

Siyaset 24.10.2019 - 14:14, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2551+ kez okundu.
 

Başkan Bıyık’tan Ankara ziyareti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya giderek TBMM’de AK Parti Kocaeli Milletvekillerini ziyaret etti.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ankara’ya giderek bazı temaslarda bulundu. Türkiye Belediyeler Birliği’nin programına katılan Başkan Bıyık, daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) giderek AK Parti Kocaeli Milletvekillerini ziyaret etti. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Emine Macit Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz’ı TBMM’deki çalışma ofislerinde ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Bıyık’a ziyaretlerinde Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Koçak ve Başkan Danışmanı Feramuz Sağlam da eşlik etti. MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ Darıca’da yapılan çalışmalar hakkında milletvekillerine bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Milletvekillerimize Darıcalı hemşerilerimiz adına bize verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Her zaman her konuda sorunlarımızla birebir ilgileniyorlar. Darıca için hayata geçirmek istediğimiz projelere her zaman katkı sunuyorlar” dedi. Darıca’da yapılması planlanan bazı projeler konusunda da istişarelerde bulunan Başkan Bıyık, milletvekillerine misafirperverlikleri için teşekkür etti. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri de Başkan Bıyık’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek Darıca’da yapılan çalışmaları takip ettiklerini belirttiler ve başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerini ilettiler. Oldukça samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir dizi temaslarda bulunmak için Ankara’ya giderek TBMM’de AK Parti Kocaeli Milletvekillerini ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ankara’ya giderek bazı temaslarda bulundu. Türkiye Belediyeler Birliği’nin programına katılan Başkan Bıyık, daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) giderek AK Parti Kocaeli Milletvekillerini ziyaret etti. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Emine Macit Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz’ı TBMM’deki çalışma ofislerinde ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Başkan Bıyık’a ziyaretlerinde Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Bülent Koçak ve Başkan Danışmanı Feramuz Sağlam da eşlik etti.

MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Darıca’da yapılan çalışmalar hakkında milletvekillerine bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Milletvekillerimize Darıcalı hemşerilerimiz adına bize verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Her zaman her konuda sorunlarımızla birebir ilgileniyorlar. Darıca için hayata geçirmek istediğimiz projelere her zaman katkı sunuyorlar” dedi. Darıca’da yapılması planlanan bazı projeler konusunda da istişarelerde bulunan Başkan Bıyık, milletvekillerine misafirperverlikleri için teşekkür etti. AK Parti Kocaeli Milletvekilleri de Başkan Bıyık’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek Darıca’da yapılan çalışmaları takip ettiklerini belirttiler ve başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerini ilettiler. Oldukça samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen ziyaretler hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.