Başkan Bıyık, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmıyor

Eğitim 13.09.2021 - 17:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3835+ kez okundu.
 

Başkan Bıyık, okulun ilk günü öğrencileri yalnız bırakmıyor

Her pazartesi okulun ilk günü bir okulu ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyup iyi dersler diliyor.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her pazartesi günü okulun ilk günü gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte yeniden başladı. Her hafta pazartesi günleri farklı bir okulda bayrak törenine katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bu hafta Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Muzaffer Bıyık, öğrencilerle birlikte bayrak töreninde İstiklal Marşı’nı okudu. SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ Bayrak törenin ardından öğrencilere konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, öğrencilere iyi dersler diledi. Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, gençlerin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerini istedi ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Bayrak töreninin ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Muzaffer Bıyık, öğretmenler ve okul idaresiyle de görüşerek okulun ihtiyaçlarını sordu. Eğitimi önemsediklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, eğitim camiasına her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Her pazartesi okulun ilk günü bir okulu ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyup iyi dersler diliyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her pazartesi günü okulun ilk günü gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine yeni eğitim öğretim dönemiyle birlikte yeniden başladı. Her hafta pazartesi günleri farklı bir okulda bayrak törenine katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bu hafta Şehit Hasan Kaya İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’ni ziyaret etti. Başkan Muzaffer Bıyık, öğrencilerle birlikte bayrak töreninde İstiklal Marşı’nı okudu.

SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ

Bayrak törenin ardından öğrencilere konuşma yapan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, öğrencilere iyi dersler diledi. Gençlerin ülkenin geleceği olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, gençlerin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmelerini istedi ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Bayrak töreninin ardından sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Muzaffer Bıyık, öğretmenler ve okul idaresiyle de görüşerek okulun ihtiyaçlarını sordu. Eğitimi önemsediklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, eğitim camiasına her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.