Barzani: "Operasyonları Durdurun!"

Gündem 12.10.2019 - 14:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2074+ kez okundu.
 

Barzani: "Operasyonları Durdurun!"

Barış Pınarı Harekatı devam ederken; Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin bir önceki Başkanı Mesut Barzani, "Saldırıyı durdurun" diye çağrı yaptı.
Türkiye, Suriye'nin kuzeyindeki YPG'li teröristleri güvenli bölge kurulacak 30 kilometrelik alandan aşağı püskürtmek ve sınır güvenliğini sağlamak için Barış Pınarı Harekatı'nı başlattı. BARZANİ, YPG'LİLERİ DÜŞÜNÜYOR Harekata, ABD başta olmak üzere AB ve onların bölgedeki müttefikleri de karşı çıkıyor. Bunlardan biri de Kuzey Irak'taki söz sahibi olan Mesut Barzani. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) bir önceki Başkanı olan Mesut Barzani; "Bu savaşın durdurulması lazım. Bölgedeki insanların ölmemesi gerekir." diye konuştu.
Barış Pınarı Harekatı devam ederken; Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin bir önceki Başkanı Mesut Barzani, "Saldırıyı durdurun" diye çağrı yaptı.

Türkiye, Suriye'nin kuzeyindeki YPG'li teröristleri güvenli bölge kurulacak 30 kilometrelik alandan aşağı püskürtmek ve sınır güvenliğini sağlamak için Barış Pınarı Harekatı'nı başlattı.

BARZANİ, YPG'LİLERİ DÜŞÜNÜYOR

Harekata, ABD başta olmak üzere AB ve onların bölgedeki müttefikleri de karşı çıkıyor. Bunlardan biri de Kuzey Irak'taki söz sahibi olan Mesut Barzani.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) bir önceki Başkanı olan Mesut Barzani; "Bu savaşın durdurulması lazım. Bölgedeki insanların ölmemesi gerekir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.