Atatürk Anıtı Darıca sahile taşınıyor!

Darıca 12.03.2020 - 09:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2980+ kez okundu.
 

Atatürk Anıtı Darıca sahile taşınıyor!

Atatürk Anıtı Darıca sahile taşınıyor!
Metro çalışmaları nedeniyle kapatılan Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı, Darıca sahilde oluşturulan tören alanına taşınıyor. 12 Mart 2020 Perşembe günü saat 10.30'da ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek göndere bayrak çekimi töreninin ardından açılış programı gerçekleştirilecek.   Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’daki metro çalışmalarının bitmesine ve meydanın yeniden yapılmasına kadar geçici olarak sahilde tören alanı belirlediklerini ifade ederek açılışa Darıcalıları davet etti. Darıca sahile taşınan Atatürk anıtının da resmi törenin ardından açılacağını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, resmi törenlerin ve çelenk sunma programlarının da artık Darıca sahilde amfi tiyatronun yanında oluşturulan tören alanında yapılacağını belirtti.
Atatürk Anıtı Darıca sahile taşınıyor!

Metro çalışmaları nedeniyle kapatılan Darıca Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı, Darıca sahilde oluşturulan tören alanına taşınıyor. 12 Mart 2020 Perşembe günü saat 10.30'da ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek göndere bayrak çekimi töreninin ardından açılış programı gerçekleştirilecek.

 

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’daki metro çalışmalarının bitmesine ve meydanın yeniden yapılmasına kadar geçici olarak sahilde tören alanı belirlediklerini ifade ederek açılışa Darıcalıları davet etti. Darıca sahile taşınan Atatürk anıtının da resmi törenin ardından açılacağını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, resmi törenlerin ve çelenk sunma programlarının da artık Darıca sahilde amfi tiyatronun yanında oluşturulan tören alanında yapılacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.