AK PARTİ'Lİ AYHAN YILMAZ: "GÖNÜLLERE GİRİYORUZ"

Siyaset 15.05.2019 - 09:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2716+ kez okundu.
 

AK PARTİ'Lİ AYHAN YILMAZ: "GÖNÜLLERE GİRİYORUZ"

AK Parti Meclis üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz gençleri yalnız bırakmıyor.
AK Parti Meclis üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, genç meclis üyeleriyle beraber teravih namazı sonrası her mahallede gençlerle buluşmaya devam ediyor.     "Gönül Sohbetleri" projesi kapsamında bir araya gelen gençler samimi ortamda sohbet etme ve dinleme imkanı buluyor.  Bu konuyla ilgili açıklama yapan Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Gönül Belediyeciliği sloganıyla başlatmış olduğu süreci sadece seçim sürecinde değil seçimden sonra da, sıcak bir ortam kurup genç kardeşlerimizin gönüllerine girmeye devam ediyoruz." dedi. 
AK Parti Meclis üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz gençleri yalnız bırakmıyor.
AK Parti Meclis üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz, genç meclis üyeleriyle beraber teravih namazı sonrası her mahallede gençlerle buluşmaya devam ediyor.
 
 
"Gönül Sohbetleri" projesi kapsamında bir araya gelen gençler samimi ortamda sohbet etme ve dinleme imkanı buluyor.  Bu konuyla ilgili açıklama yapan Yılmaz, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Gönül Belediyeciliği sloganıyla başlatmış olduğu süreci sadece seçim sürecinde değil seçimden sonra da, sıcak bir ortam kurup genç kardeşlerimizin gönüllerine girmeye devam ediyoruz." dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.