AK PARTİ GEBZE KONGRE ÖNCESİ HAREKETLİ SAATLER

Siyaset 12.09.2020 - 19:08, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1836+ kez okundu.
 

AK PARTİ GEBZE KONGRE ÖNCESİ HAREKETLİ SAATLER

AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞINDA HAREKETLİ SAATLER
Edindiğimiz bilgiye göre Ak Parti Gebze yarın temayül yoklaması yapacak 20 Eylül Pazar Günü yapılması planlanan Ak Parti Gebze ilçe başkanlığı kongreresi  öncesi    Bölge Koordinatörü 25 ve 26.dönem Rize milletvekili Hikmet Ayar'ın  İlçe binasında partililerle ve Partinin istişare heyeti ile bir araya gelerek toplantı yapacağı ardından da yarın İlçe binasında yapılacak olan Temayül Yoklamasına katılacağı edindiğimiz bilgiler arasında.
AK PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞINDA HAREKETLİ SAATLER

Edindiğimiz bilgiye göre Ak Parti Gebze yarın temayül yoklaması yapacak

20 Eylül Pazar Günü yapılması planlanan Ak Parti Gebze ilçe başkanlığı kongreresi  öncesi 

 

Bölge Koordinatörü 25 ve 26.dönem Rize milletvekili Hikmet Ayar'ın  İlçe binasında partililerle ve Partinin istişare heyeti ile bir araya gelerek toplantı yapacağı ardından da yarın İlçe binasında yapılacak olan Temayül Yoklamasına katılacağı edindiğimiz bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.